Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Certina DS-1 na Horademoda momentálně v akci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

tyhle můžu jednoznačně doporučit, není to tak dávno co jsem byl jejich hrdý majitel :) a Horhe mám skoro pocit, že nakonec doputovali k tobě, je to tak :) ?

Odesláno (upraveno)

tyhle můžu jednoznačně doporučit, není to tak dávno co jsem byl jejich hrdý majitel :) a Horhe mám skoro pocit, že nakonec doputovali k tobě, je to tak :) ?

Přesně tak, zítra mi dorazí ještě tah.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

takze promocie..hm..a co bude z teba chirurg? to by vysvetlovalo, ze chces vidiet vnutornosti :P

tie druhe skeletonove hnusoty su Invicta??? :yucky:

Odesláno

Přesně tak, zítra mi dorazí ještě tah.

to sou mi věci :) tak to gratuluju, tenhle pásek si tam dával ty? já je poslal do světa s cestovním pouzdrem a jedním nasazeným a jedním náhradním "aligátorem"

jak si s nima spokojen :) ? to byly hodinky, který jsem si kupoval na podzim na maturák... mám s nima vzpomínky

Odesláno

Koukal bych asi po něčem z Japonska, Seiko, Orient a další.

Já si před týdnem pořídil Orienty CFM00001B0 , taky první lepší hodinky, a cenově zhruba v polovině tvého rozpočtu a teda jsou perfektní, zpracování je úplně jinde než třeba u festin které jsem jak vlastnil tak i pár modelů zkoušel a přitom stojí mnohem méně. Plus jsou to automaty a je radost je nosit, za tuhle cenu myslím že lepší asi nejsou.

tady si tedy bez dovolení vypůjčím fotky, jsou povedené, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37316-orient-automatic-21-kamenu-cfm00001b0/

Jinak bych ještě koukl po těch Certinách, to jsou taky moc fajn hodinky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...