tombas Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Na těch Bulovách jsou ty korunky s ochranou docela brutální. Ten model Orisu se mi moc nelíbí, ale ML má ode mě palec nahoru, moc povedené hodinky bez zbytečných parádiček.
Axel Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) dočetl jsem se, že strojku od bulovy, který má ten plynulý chod se říká accutron. Předpokládal jsem tedy, že řada Accutron bude tak jak píšeš s plynulým chodem. Nicméně narazil jsem na accutron s mechanickým strojkem a i video kde ručička má klasických 60kmitů za minutu. Psal jsem to výše, jedná se o řadu Precisionist a toto označení je přímo na cifru. viz. odkaz , tady stránky výrobce http://www.bulova.co...a/precisionist/ Nicméně zrovna tento kousek je "trošku" mimo tvé představy, Jde jen o ten plynulý pohyb vteřinovky u quartz strojku, že i u něj to jde Myslím, že co nevidět bude více a více modelu s tímto strojkem, tuším, že to je teprve rok, co s tím Bulova přišla na trh. Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem Axel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se