Street Glide Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Byla na něm bohužel jen taková "plíšková" degradační spona a jak jsem na to sáhl,už to nešlo vrátit :-)))Díky D.mně se to líbí ale asi bych tam oželel ten zbytek tahu a nechal ten kaučuk originál... jinak barevně bezvadný
Street Glide Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 :-))))) Nejsem zrovna v těchto věcech moc šetřivý,ale koupit se to nedá. Kutil...????.....jo jo to jsem :-)))) A vyj.....bal jsem s tím "po svém" také[ :-) quote name=eskimak' timestamp='1303995826' post='583304] Co sa tyka pohladu "zhora", teda na cifernik, je to len otazka vkusu, aj ked to podla mna vobec nejde dokopy. Ale to uchytenie spony predsa nemozes mysliet vazne. Chces povedat ze TAKTO(!) nosis tie suby aj medzi ludmi? To mi pripomina ako ked si dochodca-kutil ulomi nozicku z 50-rocnych osuchanych Primiek a tak si remienok k hodinkam svojpomocne pridrotuje babkinou sponkou na vlasy a potom sa vytesuje ako s celym systemom vy..bal a ako krasne usetril 70Kc za hodinara. Prepac, ale za mna teda EDIT: Inak hodinky su to samozrejme krasne, priam kultove, o tom niet pochyb
Street Glide Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Pravda,ale žádná nemá rychloprodloužení na rukábv neoprenu a "příběh napojení" na sponu přes šroubek na 1.článku se nedá obejít :-)) Ak by si tam dal inu Rolex sponu (taku co nema to 'delikovanie' tak si myslim ze by to bolo OK.
Jarett Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Mrkni se ZDE. Mají myslím zajímavé řemeny. Já jsem u nich bral kožený NATO strap
Dali Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Jsou to nádherné hodinky, z Rolexu asi jediné s Daytonama, které bych si koupil. Také jsem u podobných zkoušel různě experimentovat, barvy řemenů, tahy atd. Po čase jsem se vždycky vrátil k původnímu řešení a už se s tím ani nenamáhám. U některých hodinek mi to trvalo třeba i rok, ale došlo mi, že lepší už je neudělám a původní varianta byla nejlepší. U těchto lepších značek si dávají designeři hodně záležet, aby jim to ladilo. Můj názor - guma je hnus, čím dřív jí zahodíš, tím líp. Neodsuzuju, znám to, stejně ti to brzo dojde. Já bych měl tendenci tam zkoušet cpát krokodýla, ale výsledek by byl možná ještě horší.
Street Glide Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Děkuji za tip.Ten provlíkatelný model NATO znám,Ale chtěl jsem k té zelené lunetě stejně zelený "kaučuk" a ten jsem našel na Watchbandcenter jen od firmy Meyhofer a byl spřeklápěcí sponou.Na příště už mám jiné řešení :-)))) D. Mrkni se ZDE. Mají myslím zajímavé řemeny. Já jsem u nich bral kožený NATO strap
Street Glide Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Já s Tebou souhlasím,také jsem se vrátil k oceli,ale občas jsem to prostřídal s kaučukem,hlavně u moře mi ten kaučuk vyhovuje víc na ruce.Byly se mnou i 60m pod hladinou,zrovna na tom kaučuku.Jinak "krokodýla" bych zlikvidoval do měsíce a podle mne na Submarinery patří ještě méně než ta "pryž" :-) Jsou to nádherné hodinky, z Rolexu asi jediné s Daytonama, které bych si koupil. Také jsem u podobných zkoušel různě experimentovat, barvy řemenů, tahy atd. Po čase jsem se vždycky vrátil k původnímu řešení a už se s tím ani nenamáhám. U některých hodinek mi to trvalo třeba i rok, ale došlo mi, že lepší už je neudělám a původní varianta byla nejlepší. U těchto lepších značek si dávají designeři hodně záležet, aby jim to ladilo. Můj názor - guma je hnus, čím dřív jí zahodíš, tím líp. Neodsuzuju, znám to, stejně ti to brzo dojde. Já bych měl tendenci tam zkoušet cpát krokodýla, ale výsledek by byl možná ještě horší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se