Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vyhrát bronz nad Rusákama je rozhodně lepší než prohrát ve finále s kýmkoliv a získat stříbro. Teda alespoň já to tak cejtím.

Naprostý souhlas :smile_anim:
Odesláno

Nedá se nefandit Finům ve finále...

V akci jsou Jaakola, Týýkola a Kubakubikula.

Záda jim kryjou Lulalen a Pitkanen, ikdyž ten, myslím nominovaný zrovní nejni, ale je to NHL good defensman.

Cosik mi říká, že se dnes tam na severu v noci otevřou liquer story, když bude prohibice na chvilku omezena.

Ikdyž, kdoví, možná už teď mají Suomi fans problém rozeznat modř na dresech jejich reprezentantů.

Odesláno

Nedá se nefandit Finům ve finále...

V akci jsou Jaakola, Týýkola a Kubakubikula.

Záda jim kryjou Lulalen a Pitkanen, ikdyž ten, myslím nominovaný zrovní nejni, ale je to NHL good defensman.

Cosik mi říká, že se dnes tam na severu v noci otevřou liquer story, když bude prohibice na chvilku omezena.

Ikdyž, kdoví, možná už teď mají Suomi fans problém rozeznat modř na dresech jejich reprezentantů.

ako som ich zopar krat videl v okoli stadiona,tak som mal stale ten dojem,ze maju vobec nieco rozoznat :wine:

Odesláno

ako som ich zopar krat videl v okoli stadiona,tak som mal stale ten dojem,ze maju vobec nieco rozoznat :wine:

To mi připomíná hlášku kamarádova dědečka, když se hrálo MS v Ostravě.... "Fini, ti pijou jak Dáni!"

Odesláno

Když vidím ty Švédy, to fakt asi byla zaprvé smůla a zadruhé chyba taktiky a změn v lajnách s nima prohrát :(

Přesně, ale co se dá dělat, sláva vítězům..... :toot:

Odesláno

Přijde chlap se psem k veterinářovi, a povídá.

"Pane doktore, můj pes je asi Slovák..."

"A jak jste na to přišel?"

"No my vždycky koukáme na hokej, a když Slováci prohrajou, tak kňučí, a tak..."

..."No a co když vyhrajou?"

"To já nevím, mám ho teprve dva roky."

Soupiska slovenského týmu: Útoky: Smola - Rozhodca - Vyhovorka, Českýmindrák - Závist - Maďarskýmindrák, Vriti - Vpiči - Dofrasa, Takmer - Keby - Bohužial. Obrana: Neskoro - Vedla, Niktonásnemárád - Spiknutie, Samásmola - Pech. V brance: Diera a Tykokso

Odesláno

Ten prvy je vtipny, ten druhy je trapny. Sorry...

x2 :)

inac gratulujem k medajlovemu koncu. tiez si myslim ze bronz je krajsi ako striebro - isto sa odchadza z MS lepsie po vyhre ako po prehre...

no a ten zapas FIN-SWE bola cista parada. fini ma velmi milo prekvapili kedze som cakal totalnu betonaz..

Odesláno

janicko, priznaj sa ze si ten clanok pisal ty :rolleyes:

Nazdar Honzo,když jsem neznal ty hudební skvosty, tak jsem to nemohl být já. Snad je tam podepsaný autor. :crying_anim: Ale potěšil mne.
Odesláno (upraveno)

pamatam ze ked sa hralo u vas tak toto bol velky hit :) neber to v zlom janik - tie masy sa musia niecim krmit a je jedno ci nalavo alebo napravo od rieky moravy...

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Ale mašinku zpívá přece, někdo jiný, ne tito plagiatoři. A nebyla napsaná na počest MS jako ty 4povzbuzovací hity.

no dobre honzo. nateraz si vyhral, konecne mi padla - hasta la vista bejby

post-8088-095156100 1305556816.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...