Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nedá se nefandit Finům ve finále...

V akci jsou Jaakola, Týýkola a Kubakubikula.

Záda jim kryjou Lulalen a Pitkanen, ikdyž ten, myslím nominovaný zrovní nejni, ale je to NHL good defensman.

Cosik mi říká, že se dnes tam na severu v noci otevřou liquer story, když bude prohibice na chvilku omezena.

Ikdyž, kdoví, možná už teď mají Suomi fans problém rozeznat modř na dresech jejich reprezentantů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedá se nefandit Finům ve finále...

V akci jsou Jaakola, Týýkola a Kubakubikula.

Záda jim kryjou Lulalen a Pitkanen, ikdyž ten, myslím nominovaný zrovní nejni, ale je to NHL good defensman.

Cosik mi říká, že se dnes tam na severu v noci otevřou liquer story, když bude prohibice na chvilku omezena.

Ikdyž, kdoví, možná už teď mají Suomi fans problém rozeznat modř na dresech jejich reprezentantů.

ako som ich zopar krat videl v okoli stadiona,tak som mal stale ten dojem,ze maju vobec nieco rozoznat :wine:

Odkaz ke komentáři

Přijde chlap se psem k veterinářovi, a povídá.

"Pane doktore, můj pes je asi Slovák..."

"A jak jste na to přišel?"

"No my vždycky koukáme na hokej, a když Slováci prohrajou, tak kňučí, a tak..."

..."No a co když vyhrajou?"

"To já nevím, mám ho teprve dva roky."

Soupiska slovenského týmu: Útoky: Smola - Rozhodca - Vyhovorka, Českýmindrák - Závist - Maďarskýmindrák, Vriti - Vpiči - Dofrasa, Takmer - Keby - Bohužial. Obrana: Neskoro - Vedla, Niktonásnemárád - Spiknutie, Samásmola - Pech. V brance: Diera a Tykokso

Odkaz ke komentáři

Ten prvy je vtipny, ten druhy je trapny. Sorry...

x2 :)

inac gratulujem k medajlovemu koncu. tiez si myslim ze bronz je krajsi ako striebro - isto sa odchadza z MS lepsie po vyhre ako po prehre...

no a ten zapas FIN-SWE bola cista parada. fini ma velmi milo prekvapili kedze som cakal totalnu betonaz..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...