mondeo2 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 V padesátý vteřině má naše 14 evidentní radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Vyhrát bronz nad Rusákama je rozhodně lepší než prohrát ve finále s kýmkoliv a získat stříbro. Teda alespoň já to tak cejtím. Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Nedá se nefandit Finům ve finále... V akci jsou Jaakola, Týýkola a Kubakubikula.Záda jim kryjou Lulalen a Pitkanen, ikdyž ten, myslím nominovaný zrovní nejni, ale je to NHL good defensman. Cosik mi říká, že se dnes tam na severu v noci otevřou liquer story, když bude prohibice na chvilku omezena.Ikdyž, kdoví, možná už teď mají Suomi fans problém rozeznat modř na dresech jejich reprezentantů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Nedá se nefandit Finům ve finále... V akci jsou Jaakola, Týýkola a Kubakubikula. Záda jim kryjou Lulalen a Pitkanen, ikdyž ten, myslím nominovaný zrovní nejni, ale je to NHL good defensman. Cosik mi říká, že se dnes tam na severu v noci otevřou liquer story, když bude prohibice na chvilku omezena. Ikdyž, kdoví, možná už teď mají Suomi fans problém rozeznat modř na dresech jejich reprezentantů. ako som ich zopar krat videl v okoli stadiona,tak som mal stale ten dojem,ze maju vobec nieco rozoznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 tak to bol uragan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Když vidím ty Švédy, to fakt asi byla zaprvé smůla a zadruhé chyba taktiky a změn v lajnách s nima prohrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 ako som ich zopar krat videl v okoli stadiona,tak som mal stale ten dojem,ze maju vobec nieco rozoznat To mi připomíná hlášku kamarádova dědečka, když se hrálo MS v Ostravě.... "Fini, ti pijou jak Dáni!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Když vidím ty Švédy, to fakt asi byla zaprvé smůla a zadruhé chyba taktiky a změn v lajnách s nima prohrát Přesně, ale co se dá dělat, sláva vítězům..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Přijde chlap se psem k veterinářovi, a povídá."Pane doktore, můj pes je asi Slovák...""A jak jste na to přišel?""No my vždycky koukáme na hokej, a když Slováci prohrajou, tak kňučí, a tak..."..."No a co když vyhrajou?""To já nevím, mám ho teprve dva roky." Soupiska slovenského týmu: Útoky: Smola - Rozhodca - Vyhovorka, Českýmindrák - Závist - Maďarskýmindrák, Vriti - Vpiči - Dofrasa, Takmer - Keby - Bohužial. Obrana: Neskoro - Vedla, Niktonásnemárád - Spiknutie, Samásmola - Pech. V brance: Diera a Tykokso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ten prvy je vtipny, ten druhy je trapny. Sorry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ten prvy je vtipny, ten druhy je trapny. Sorry... x2 inac gratulujem k medajlovemu koncu. tiez si myslim ze bronz je krajsi ako striebro - isto sa odchadza z MS lepsie po vyhre ako po prehre... no a ten zapas FIN-SWE bola cista parada. fini ma velmi milo prekvapili kedze som cakal totalnu betonaz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 (upraveno) http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/890753 Ač jsem občas koukal na MS nějak mi unikly tyto 4 hity, které si můžete přehrát v tomto článku .Případní stěžovatelé modovi mi můžou v p. Upraveno 16. května 2011 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/890753 Ač jsem občas koukal na MS nějak mi unikly tyto 4 hity, které si můžete přehrát v tomto článku .Případní stěžovatelé modovi mi můžou v p. janicko, priznaj sa ze si ten clanok pisal ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 janicko, priznaj sa ze si ten clanok pisal ty Nazdar Honzo,když jsem neznal ty hudební skvosty, tak jsem to nemohl být já. Snad je tam podepsaný autor. Ale potěšil mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Nazdar Honzo,když jsem neznal ty hudební skvosty, tak jsem to nemohl být já. Snad je tam podepsaný autor. Ale potěšil mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 To je také k MS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 (upraveno) pamatam ze ked sa hralo u vas tak toto bol velky hit neber to v zlom janik - tie masy sa musia niecim krmit a je jedno ci nalavo alebo napravo od rieky moravy... Upraveno 16. května 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ale mašinku zpívá přece, někdo jiný, ne tito plagiatoři. A nebyla napsaná na počest MS jako ty 4povzbuzovací hity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ale mašinku zpívá přece, někdo jiný, ne tito plagiatoři. A nebyla napsaná na počest MS jako ty 4povzbuzovací hity. no dobre honzo. nateraz si vyhral, konecne mi padla - hasta la vista bejby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ale já nechtěl vyhrát nad Tebou, jen jsem upozornil na článek z našich novin,který popisuje jak se dá na MS fandit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se