ameriko Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Dobrý den, jsem tu nový, mohl by mi prosím někdo něco říci o těchto hodinkách? Popřípadě děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 (upraveno) mr.Googlehttp://www.glashuette-archiv.de/gub/kal661/jinak neočekávej že to je velkej poklad Upraveno 1. května 2011 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ameriko Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Díky za odkaz. Já nic neočekávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Rádo se stalo.Myslím že to jsou slušný hodinky a celkem zachovalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Řekl bych že mezi GUBkama je to dost sběratelsky ceněný kousek, obzvlášť v tomto stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Jsou pěkný a mezi GUBkama patříma k těm hledanějším. Sám je ještě ve sbírce nemám, nedaří se mi na ně narazit v dobrém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se