lukin_ova Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Ahoj, tak uběhl měsíc a musím říct, že to byla dobrá volba. Jsem zase na nějakou dobu přesvědčený, že už bych jiné hodinky mít nemusel. Perfektně mi sedí na ruce, soudkovité pouzdro mě prostě bere, čitelnost výborná a přesnost taky. Asi na těch švýcarských strojcích, alespoň na té Lemanii, něco bude. Trochu mi trvalo zvyknout si na uspořádání chronografu, ale už to mám zažité. Chtěl jsem si pro jistotu (plovat s nimi se určitě nechystám) nechat udělat zkoušku dodotěsnosti, měly by mít šedesát papírových metrů, ale v Koscomu se jim do toho moc něchtělo a poslali mě k Dušákům. Tak se tam snad brzy dostanu. Nebo je to nesmysl?? Ještě pokukuju po originál meshi, ale ta cena u AD, případně u Ofrei či Ebay mě přivozuje mrákoty . M. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám sice o něco starší Omegy Speedmaster cal. 565 (datum prodeje 1975) klik ale taky s vodotěsností deklarovanou na 60m.. Nechal jsem je změřit a tlakovou zkouškou neprošly... Přitom jinak stav perfektní ... Do vody bych je asi nebral. Je škoda takovou parádu utopit ....
Marfi Odesláno 6. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2011 No koupat se s nimi nehodlám, že, ale vzhledem k tomu, že jsou po servisu (mimo jiné nová korunka a tlačítka), bylo by faj mít jistotu, že když si je při napouštění vody na kafe do konvice pocákám, nenateče do nich .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se