lac1 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 My link Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
svijanskymaz Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Pekne,pekne take vesele.To by som umosil,ja farbicky rad...
PhoeniX Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Vlastně jde o sympaticky koncipované hodinky. Číselník je tak nesourodý, že tvoří zajímavý celek. Dále se mi líbí kompletní pouzdro včetně korunky, spínačů chronographu a uchycení řemene. I tímto způsobem jde tedy přistupovat k navrhování hodinek.
pato31681 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Na tieto hodinky som pozeral uz dlhsie, neznalemu cloveku da trochu prace rozlustit co vlastne ktora rucicka a scitac ukazuju. Celkom mi tam ale nesedi pozicia chronografovej sekundovky, kde jej zakladna poloha je sice na 12 ale stupnica na odcitanie sekund zacina na pozicii 10. Vot technika Nic to ale nemeni na tom ze su to nadherne hodinky od mojho oblubeneho ruskeho vyrobcu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gratianus Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Pozoruhodne pekné hodinky, možno by som trošku rád videl namiesto latinky azbuku, ale ten vzhľa je naozaj pútavý i keď na prvý pohľad prílš farebný.
pato31681 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Aviator azbuku nepouziva, je to mozno tym ze je zamerany na zapadny trh. Azbuku Volmax pouziva len na Sturmanskych, aj ked tymto Aviatorom by na krase urcite pridala.
Roman-ZA Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Na tieto hodinky som pozeral uz dlhsie, neznalemu cloveku da trochu prace rozlustit co vlastne ktora rucicka a scitac ukazuju. Celkom mi tam ale nesedi pozicia chronografovej sekundovky, kde jej zakladna poloha je sice na 12 ale stupnica na odcitanie sekund zacina na pozicii 10. Vot technika Nic to ale nemeni na tom ze su to nadherne hodinky od mojho oblubeneho ruskeho vyrobcu. Viete mi povedat kolko je hodin? :-D
224477 Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 ja neviem citat ten cifernik, ako to funguje?
PavelK Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Odhadl bych, že hodinová ručka (červená s dvěma šipkami) ukazuje 12 hodin, možná nějakou minutu před. Minutová (s červeným a modrým kolečkem) ukazuje 48 minut, což zrovna moc neodpovídá tomu, že hodinová je téměř přesně na dvanáctce. Červený konec (i příslušná stupnice) minutové ručky je zbytečný, protože stupnice modrého konce je okolo celého ciferníku. Nechápu ovšem stupnice pro vteřinovou ručku - vteřinová a tachymetrická stupnice mají začátek každá jinde. Nevím teda, kam ukazuje ručka při vynulovaných stopkách, ale vypadá to, je jednu z těchto stupnic pootočili a druhou ne, čímž je k ničemu. Takže vzhled je zajímavý, ovšem značně nepraktický a asi i částečně nefunkční. Trochu to podle mě překombinovali.
pepan Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Hodně nepřehledný cifr. ale jinak zajimavé kousky:smile_anim:
sonny.c Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Odesláno 7. května 2011 Hezké až na tu nepřehlednost ale je vidět že se rusové někam posunuli.
Návštěvník tolja Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Aviator azbuku nepouziva, je to mozno tym ze je zamerany na zapadny trh. Azbuku Volmax pouziva len na Sturmanskych, aj ked tymto Aviatorom by na krase urcite pridala. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pato31681 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Dakujem za poucenie Edit: Pridavam dalsie hodinky zo serie Hi-Tech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2011 uživatelem pato31681
tenge Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 Začinají být zajímavý...jen jak jsou na tom s přesností...jestli lítají jako ostatní půl minuty sem a tam..
Alojz Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Nemohu si pomoci, ale na mě jsou Hi-Tech až moc přeplácané. Modely, které tady uvedl Tolja jsou přirozenější, ale jinak je to trochu divočina. Design za cenu přehlednosti... Omlouvám se zastáncům, ale tak to na mě působí...
mydlinkaTM Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 My link Moc hezké, ty by zastali práce :smile_anim:
maccin Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ač se mi Aviatory všeobecně líbí a můžu je, tak ty Hi-Techy zejména ty červeno-modro-černo-bílé, jsou dle mě přeplácané a nepřehledné, na ruku bych je asi nedal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se