Přejít na obsah

Blacksand

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsou celkem zajímavý, ale neni mi jasný nápis semper fidelis (vždy věrný) na rotoru. Jestli to má evokovat námořní pěchotu, tak se to k designu, podle mě, vůbec nehodí. Stroj je překrásnej, jejich "plasťáckej", trošku zženštilej vzhled se mi taky docela líbí, ale nejde mi to moc dohromady..

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Na první pohled zajímavé, jen vážně nevím, jak to bude vypadat na ruce.... ...souhlasím s Bakerem - vizualizace a realita mohou být od sebe někdy hodně daleko.

Navíc na mě ta kombinace barev pouzdra a ten tvar působí tak trochu plastově. Ale to může být opět tím, že je to jen návrh a ne živé foto.

Odesláno

Jsou celkem zajímavý, ale neni mi jasný nápis semper fidelis (vždy věrný) na rotoru...

Myslím, že to má co dočinění s tím, že tě nezradí - spolehlivost a přesnost. Navíc asi hned tak nepřestanou jít, budou mít slušnou rezervu - soudím ze dvou pružin. Kalibr je krásnej, pouzdro už méně a futuristickej řemen mě moc neoslovil.
Odesláno

Myslím, že to má co dočinění s tím, že tě nezradí - spolehlivost a přesnost. Navíc asi hned tak nepřestanou jít, budou mít slušnou rezervu - soudím ze dvou pružin. Kalibr je krásnej, pouzdro už méně a futuristickej řemen mě moc neoslovil.

Calibre:

BLACKSAND GENEVE CAL. 1970, 131/4 lines, double-barrel automatic movement (Technotime base), certified by COSC.

Functions:

Centred hours, minutes, seconds and calendar with aperture.

Features:

1) Instantaneous date;

2) Stop seconds mechanism;

3) Unidirectional automatic winding.

Power reserve:

120 hours (5 days)

Jewels:

35.

Frequency:

4 HZ (28,800 V/h)

Rotor:

Tungsten carbide with an exclusive Ruthenium embellishment and a pierced BLACKSAND GENEVE logo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...