Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Jo, to s tím překlápěním datumu mám v návodu k "orientálnímu orloji" taky, ale připadá mi to jako ptákovina - pochopil bych to u nějakých babských modelů bez vteřinovky, kde je překlápění datumovky navázané třeba na pomalejší kolečko (a může tím pádem trvat i pár minut/hodin, během kterých by nějaký hračička mohl urvat západku) - ale zrovna před chvílí jsem koukal že třeba u těch mých se datum "z X na X+1" bezpečně překulí mezi 23:59:55 a 0:0:5, tj. 10 sekund když vteřinovka prochází půlnocí, tak nevím... :whistling:

Odesláno

A tak ono to datum nejspíše bude napojené na pomalější kolečko... Pak se může stát, že kolečka zaberou v záběru té datumovky proti sobě.

Jinak. Například u Vostoků (musejí se přetáčet klasicky 8-2) je nádherně vidět při vracení se na osmičku, jak datumovka nepatrně poskočí...

Jako není pravidlo ŽE se to stane POKAŽDÉ ale MOHLO by se to stát a proto výrobci dávají upozornění. BTW, kupříkladu Vostoky jsou stavěné jako PROTINÁRAZOVÉ ale bouchat levou rukou do stolu budu až je sundám. Je to mechanika jemná a tedy neodolná jako třeba přehazovačka Shimano. A to je reklamně přejížděli autem a nechávali padat do louží... Ono je to tak, že vše toto u mechanik je jistá rezerva, když už se něco takového stane. Ale to je můj názor. Tedy IMHO ;)

Zajímavé je, že největší chuť je seřizovat mám v nočních hodinách. A jsem děsně nervní, protože pro jistotu čekám do rána a vono mne to pak přejde a tím pádem jsem nervní dvojnásob, protože kdybych je seřídil v jedenáct v noci, nešel bych spát nervní. Ale Holmesová tvrdí, že je to nedostatek sexu a že si za to mohu sám, protože ona by mne nervního viděla nerada. Ale já si myslím, že tento nedostatek nemusím zahánět oněmi trapnými jednotvárnými pohyby, když se to dá krásně rozchodit, nebo rozehnat studenou sprchou a froté ručníkem. Ale to je mimo mísu. Tedy OT...

PS:pardon, jsem v rauši, neboť věřím, že jednomu chronomagikovi udělám v té bídě, co se přihodila trochu radost...

Odesláno (upraveno)

...Ale Holmesová tvrdí, že je to nedostatek sexu a že si za to mohu sám, protože ona by mne nervního viděla nerada. Ale já si myslím, že tento nedostatek nemusím zahánět oněmi trapnými jednotvárnými pohyby, když se to dá krásně rozchodit, nebo rozehnat studenou sprchou a froté ručníkem...

ahaaa, tak to se v tomhle vtipu mluvilo o tobe! :D :D :D

ON a ONA v jeho izbe:

ON: zhasneš prosím svetlo?

ONA: samozrejme zlatko (zhasne svetlo)

ON: a zatiahni aj žaluzie

ONA: (celá rozrušená zatiahne žalúzie)

ON: a teraz poď ku mne pod perinu.

ONA: (vzrušene si vyzlieka mikinu a vkĺza k nemu pod perinu)

ON: paráda, a teraz sa pozri ako mi svietia hodinky..

Upraveno uživatelem little_w

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...