Libunda Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Hojte gentlemani,dlouhý čas koukám po černých PO 45, ale nemůžu narazit na slušnou nabídku.Bez problémů se dá ale sehnat červená varianta ( ciferník + luneta) za rozumný peníz.Říkám si, že bych koupil červená a nechal tyto dva díly vyměnit.Jak je toto náročné?? Pracovně i finančně?? máte někdo představu??
Seamaster Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Predstavu mam pomerne jasnou, ale uprimne, je to cele hovadina. Bud trpelivy a kup rovnou to co te zajima. Pokud te stale zajima proc je to hovadina, bud neoblomny a ja se rozepisu
Libunda Odesláno 9. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2011 (upraveno) Jsem neoblomný. povídej :-)No jde o to, že již několik měsíců vídávám orange o cca 5 - 10 000 levnější, než černé......... není to jen chvilkový nával blbosti :-) Upraveno 9. května 2011 uživatelem Libunda
abbot Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Myslim, že pokud absolvuješ výměnu v rámci autorizovanýho servisu, tak nebudeš finančně moc jinde a ještě to bude s trochou nadsázky "bastl". Netušim jak to funguje s číslama u Omegy, ale předpokládám, že umí podle čísla poznat model a budeš mít zbytečný vysvětlování při případným prodeji a pravděpodobně i pád na ceně ...
lib Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Jen odhad:- nová vložka lunety ... 2.500 Kč včetně práce- nový ciferník ... 6.000 Kč včetně práce.A to jsem, myslím, celkem při zemi, ale jen ta hádám. Proč nepošleš poptávku na pár AS?
Seamaster Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Myslim, že pokud absolvuješ výměnu v rámci autorizovanýho servisu, tak nebudeš finančně moc jinde a ještě to bude s trochou nadsázky "bastl". Netušim jak to funguje s číslama u Omegy, ale předpokládám, že umí podle čísla poznat model a budeš mít zbytečný vysvětlování při případným prodeji a pravděpodobně i pád na ceně ... Chlapci zde uvedli obe hlavni priciny tohodle podle me nesmyslu, zaprve cena takove konverze (cca 10 litru), a zadruhe takove hodinky trati na cene jako celek, protoze se odchylis od referencniho cisla co je na kartach, ono u toho ref kazda pozice znamena nejaky typ provedeni. I kdybys koupil nejake PO bez karet, tak zase pokud by si k tomu nekdo objednal extrakt z archivu Omega, zjisti, ze puvodni specifikace byla jina... Bud trpelivy, PO v cerne/bile je asi neproflaklejsi varianta a casem se urcite objevi, kdo vi jestli jen spatne nehledas
Libunda Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Díky chlapi, to jsou přesně ty důvody, které jsem potřeboval vědět.
ricous Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Jen odhad: - nová vložka lunety ... 2.500 Kč včetně práce V lednu 2009 byla cena za výměnu vložky lunety u PO 4.500,- Kč včetně práce, čekací doba měsíc. Ověřoval jsem si to přímo u Dušáka. Všechny důvody, proč nekupovat oranžády (pokud chceš černé) kluci popsali přesně. Já sám měl oboje oranžové (42 i 45,5) a mám to u nich jako s orange monstrama - na léto dobrý, ale brzy se okoukají a nejsou tak univerzální, jako black. Takže jsem se jich vždy brzo zbavil, protože za ty peníze jsem je chtěl nosit častěji, ne jen příležitostně. Navíc si nejsem jist jejich estetičností za x let, na rozdíl od černých...
Seamaster Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Jen poupravim, ze je to cena za vymenu cele lunety, Omega samostatnou vlozku nedodava... Pro inspiraci kolik stoji dneska dily se mrkni do tohodle tematu na WUS, borec ladil PO a v dilech byl za 700 baku ani nemrknul:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se