Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

martin_aston: Ty vazne veris, ze jsou to diamanty? A taky, ze si nekdo tuhle sragoru koupi za 500E? Cena je nadsazena, aby se hodinky daly prodavat na Ebay/Aukrech apod. s tim, ze je to za 130E super kauf, ale tim to hasne.

Diamondking: Proc ne? Vzdyt je to hruzostrasna hruza, ani nechci psat hodinky. Koupit tohle partnerce, tak bych si musel nafackovat notabene s argumentem, ze je to par korun a nema smysl ji kupovat nic extra...

Odesláno

Hups, asi budu muset začít používat hlavu, tu svoji :suicide_anim:. Proč mne netrklo, že je to nesmysl, když si prohlížím patery hodinky s tímto kalibrem a jen čtvery jsou chrona... Otázkou je co v nich bije?

• Ví to někdo z Vás?
  • Napsat výrobci?
  • Poznám podle...
Kterou variantu mi doporučujete?

Díky:notworthy:

Co v nich bije - ETA 2824-2

Jinak Alfex jsou svycari, modni znacka - spousta quarz, hodne na design - drzitele nekolika cen RED DOT - zameruji se na vychodni trhy hlavne Rusko a Ukrajina

Odesláno

Máš pravdu, ale on to myslel tak, že holčina nebude kamarádkám vykládat, že uvnitř bije takový či onaký kalibr, ale budou se spíše bavit o těch démantech :-)

Hups, asi budu muset začít používat hlavu, tu svoji :suicide_anim:. Proč mne netrklo, že je to nesmysl, když si prohlížím patery hodinky s tímto kalibrem a jen čtvery jsou chrona... Otázkou je co v nich bije?

Hehehhhh nemyslel, jak se zda. Mozna, ze delaji dve verze, jednu s 7750 a druhou s 2824. Popravde, na damskou rucku mi vic sedi bez chrona, kdyz uz tedy vybrat. Ze bych koupil Alfexy i sve drahe, kdyz uz je to takova modni znacka ?Posted Image
Odesláno

martin_aston: Ty vazne veris, ze jsou to diamanty? A taky, ze si nekdo tuhle sragoru koupi za 500E? Cena je nadsazena, aby se hodinky daly prodavat na Ebay/Aukrech apod. s tim, ze je to za 130E super kauf, ale tim to hasne.

Diamondking: Proc ne? Vzdyt je to hruzostrasna hruza, ani nechci psat hodinky. Koupit tohle partnerce, tak bych si musel nafackovat notabene s argumentem, ze je to par korun a nema smysl ji kupovat nic extra...

Skalis, a prečo si Ty myslíš, že to diamanty nebudú? Kvôli cene? Už som vyššie písal, ako sa oceňujú diamanty. Ak ich výrobca hodiniek nakupuje vo veľkom množstve, tak pri určitej kvalite cena nemôže byť problém. Tým samozrejme myslím, že kvalita diamantov nebude taká, ako keď sa dávajú na prstene a už vôbec nie taká, aká sa preferuje pri diamantoch na investovanie.

Ďalšie dva dôvody, prečo si myslím, že to sú diamanty:

1, dizajnér (nepíšem výrobca, lebo tým je Ronda) poskytuje k hodinkám certifikát o diamantoch (pravosť, parametre). Ten sa samozrejme môže sfalšovať (a v niektorých krajinách je to asi celkom jednoduché), avšak v takom prípade si neviem predstaviť, že by dizajnér uvádzal novú kolekciu hodiniek, miesto toho, aby sedel niekde na lavici pre obžalovaných za falšovanie.

2, výrobca, ktorým je švajčiarsky výrobca Ronda, by asi nešiel do kontraktu s nejakým podvodníkom, keďže v stávke by bolo aj ich meno.

Čo sa týka Tvojho osobného názoru na dizajn hodiniek, je úplne jedno, či ich považuješ za hrôzostrašnú hrôzu alebo dizajnový Olymp. pretože páčiť sa nemajú Tebe (ani mne), ale obdarovanej. A ten predpoklad spĺňajú (inak by som ich nechcel kúpiť, keďže sám by som hodinky pre niekoho druhého nevyberal). K tej poznámke o tom, že "nemá zmysel kupovať jej nič extra" - to má asi takú výpovednú hodnotu, ako keby som povedal, že priateľka chce Fiat 500 a Ty mi na to povieš, že som vlastne looser, lebo jej nekúpim aspoň BMW M3.

Ak mi vieš poradiť k rizikám ohľadom kvality a pod., rád privítam Tvoje postrehy.

Odesláno

Důležité je, že se líbí partnerce. Hele, doma jsme to s velitelkou probírali před časem. Povídám, potřebuješ hodinky a navrhoval jsem jí spoustu, z pohledu mého, hezkých a celkem kvalitních a co ona na to? To co začala sázet by jsem si tady postnout netroufal. A marné byly jakékoli argumenty...tož asi tak :)
Odesláno

Důležité je, že se líbí partnerce. Hele, doma jsme to s velitelkou probírali před časem. Povídám, potřebuješ hodinky a navrhoval jsem jí spoustu, z pohledu mého, hezkých a celkem kvalitních a co ona na to? To co začala sázet by jsem si tady postnout netroufal. A marné byly jakékoli argumenty...tož asi tak :)

Presne tak, do zenske nevidis, a casto je to i dobre. Hlavni je mit doma klid. Chce takove, ma je mit, hlavne, ze se libi ji a jejim kamaradkam. Skalis asi jeste nema zkusenosti ;-)
Odesláno (upraveno)

Jsou to fake hodinky.. podvrzena znacka luxusu. Laciny hodinky z hongkongu. Rozhodne nekupuj. V tomhle se vyznam, tak mi ver.

Upraveno uživatelem eXe
Odesláno

Ja si to nemyslim.. Vim to, protoze je muzu mit z hong kongu za 1400, tak jako kazdej clovek co trosku obchoduje s hodinkama..

Tak mu je za tech 1400 sezen, kdyz se libi jeho pritelkyni, co resis ? On to nekupuje pro sebe, ale holce, ktere se libi zrovna tyhle, uz se to tu psalo parkrat. Nebo jsi to vlakno necetl ?
Odesláno

Nevim me se nezda nzanedbatelny, ze tam pisou neco o diamantech a je to normalni sklo. Ty hodinky za chvilku nepojedou, takze bys mel vysvetlit pritelkyni ze sou to cinsky smejdy a at si vybere jiny. Na svete sou tisice hodinek co by ji padly do oka. Kupovat a prodavat mu to nebudu, protoze k tomu je "mezinarodni zaruka", kterou pak nikde neuplatni a hodinky za chvilku nepojedou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...