lukin_ova Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Po nákupu Bondovek a po proběhlé diskuzi zde na fóru o tom, zda se Omegy hodí k obleku či nikoliv, jsem se rozhodl pořídit elegantní, klasické oblekovky. Ideálně na černé kůži. Podmínkou bylo samozřejmě automaty. Po delším hledání a zkoumání mi přišly pod ruku tyto Hamiltony: Hamilton Railroad Petite Seconde - H40615735 Líbily se mi a proto jsem si je pořídil. Nyní několi detailů. Pohon: ETA caliber Valgranges A07.511 Rozměr: 44 mm Safír s vnitřním antireflexem 100m WR Rezerva chodu: 46 hodin Na vnitřním sekundovém ciferníku nápis: 'The Watch of Railroad Accuracy - Lancaster 1892' Zadní průhled na strojek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poslední fotku jsem si půjčil z webu ...
lukin_ova Odesláno 14. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Zkoušel jsem večer Lumi a jsem zklamaný. Nejen, že nejde rozumně vyfotit, ale ani příliš dlouho nevydrží. Oproti Omega SMP je to prostě hodně špatné.
robo Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Toto je celkove problém pri Hamiltonoch. Lumi je slabé a vydrží málo, ale rozoberalo sa to tu niekde na fóre. Ja mám tiež Jazzmaster chrono auto a je to podobné. Zkoušel jsem večer Lumi a jsem zklamaný. Nejen, že nejde rozumně vyfotit, ale ani příliš dlouho nevydrží. Oproti Omega SMP je to prostě hodně špatné.
Chorche Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Toto je celkove problém pri Hamiltonoch. Lumi je slabé a vydrží málo, ale rozoberalo sa to tu niekde na fóre. Ja mám tiež Jazzmaster chrono auto a je to podobné. Přesně tak, luminiscence není výsadou Hamiltonů (přečti si vlákno Luminiscence u Hamiltonů), na druhou stranu u oblekovek moc luminiscenci nepotřebuješ, ne? Jinak gratuluju k zajímavým hodinkám, Hamilton je imho dobrá volba. Jen jsem nepochopil smysl nápisů okolo subciferníku, celkem ho to kazí. A proč má datumovka bílé orámování, když je nad ní kyklop, to mi taky hlava nebere. Ale i přesto jsou to moc hezké hodinky.
lukin_ova Odesláno 15. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Každopádně to nejsou moje konečné oblekovky ... Brzy přijde kousek ze stáje Omega. Mám teď akutní fázi chronobundusu ....
rancor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 gratulace..po hamiltonech taky silham..a pravda, ze u oblekovek opravdu lumi neni moc porteba! kde a jak si kupoval? diky
lukin_ova Odesláno 18. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Objednal jsem je přes e-bay. U nás jsou ceny někde úplně jinde ....
lukin_ova Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Přidávám pár foto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukin_ova Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Přidávám pár foto ... No koukám teď pořádně na ty fotky a musím se omluvit za upatlaný kyklop a vytaženou korunku .... Přidám jednu, kde to není vidět ... Musím si koupit pořádny polarizák ... Furt se mně to leskne .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se