Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po nákupu Bondovek a po proběhlé diskuzi zde na fóru o tom, zda se Omegy hodí k obleku či nikoliv, jsem se rozhodl pořídit elegantní, klasické oblekovky. Ideálně na černé kůži. Podmínkou bylo samozřejmě automaty.

Po delším hledání a zkoumání mi přišly pod ruku tyto Hamiltony:

Hamilton Railroad Petite Seconde - H40615735

Líbily se mi a proto jsem si je pořídil. Nyní několi detailů.

Pohon: ETA caliber Valgranges A07.511

Rozměr: 44 mm

Safír s vnitřním antireflexem

100m WR

Rezerva chodu: 46 hodin

Na vnitřním sekundovém ciferníku nápis: 'The Watch of Railroad Accuracy - Lancaster 1892'

Zadní průhled na strojek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Poslední fotku jsem si půjčil z webu ...

Odesláno

Zkoušel jsem večer Lumi a jsem zklamaný. Nejen, že nejde rozumně vyfotit, ale ani příliš dlouho nevydrží. :sad01_anim:

Oproti Omega SMP je to prostě hodně špatné.

Odesláno

Toto je celkove problém pri Hamiltonoch. Lumi je slabé a vydrží málo, ale rozoberalo sa to tu niekde na fóre. Ja mám tiež Jazzmaster chrono auto a je to podobné. :crying_anim:

Zkoušel jsem večer Lumi a jsem zklamaný. Nejen, že nejde rozumně vyfotit, ale ani příliš dlouho nevydrží. :sad01_anim:

Oproti Omega SMP je to prostě hodně špatné.

Odesláno

Toto je celkove problém pri Hamiltonoch. Lumi je slabé a vydrží málo, ale rozoberalo sa to tu niekde na fóre. Ja mám tiež Jazzmaster chrono auto a je to podobné. :crying_anim:

Přesně tak, luminiscence není výsadou Hamiltonů (přečti si vlákno Luminiscence u Hamiltonů), na druhou stranu u oblekovek moc luminiscenci nepotřebuješ, ne? :)

Jinak gratuluju k zajímavým hodinkám, Hamilton je imho dobrá volba. Jen jsem nepochopil smysl nápisů okolo subciferníku, celkem ho to kazí. A proč má datumovka bílé orámování, když je nad ní kyklop, to mi taky hlava nebere. Ale i přesto jsou to moc hezké hodinky.

• po měsíci...
Odesláno

Přidávám pár foto ...

Odesláno

Přidávám pár foto ...

No koukám teď pořádně na ty fotky a musím se omluvit za upatlaný kyklop a vytaženou korunku .... :crying_anim:

Přidám jednu, kde to není vidět ... Musím si koupit pořádny polarizák ... Furt se mně to leskne ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...