vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Ahoj vsichni, zalibily se mi jedny hnede Vitesse a ted jsem je nasel na chrono24. Prodava je jeden obchodnik z Madridu - http://www.todoreloj.com/ ,je to jako bazar a ten, kdo mu tam ty hodinky prinesl, od nich nemel papiry. V CR stoji kolem 60tKc, tam za polovic. Ma smysl riskovat nebo pockat na nejakou nabidku jinou ? Cena je pro mne velmi lakava. A obchodnik vystavuje papir, ze jsou hodinky skutecne original a zadne repliky nebo fejky. Poradte. Diky predem.
Frantik Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Jestli na to mas nervy, tak to riskni. Papír je k ničemu, pocita se to, co ti přijde v krabici, ale to uz tvoje prachy budou ve Španělsku.
jankoxxx Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 byt tebou tak sa skusim poobzerat ake referencie ma ten obchod. stranka vyzera dobre..
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2011 No, popravde jsem cekal odmitavejsi stanoviska. No coz, uvidim, co se da delat. Psal jsem mu, odpovedel, jeste se ho doptam par veci. Tak pak dam vedet, jak to dopadlo. Jen tak predbezne pro info, je nekdo v Praze schopen s urcitosti rict, ze jsou ty Longinesy prave ? Kam zajit ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se