Miroslav 2 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Pred pár dňami dorazili moje ďaľšie diversky Orsa Sea Viper. Hodinky boli v plastovom kufríku na gumovom remienku, ktorý veľmi chytá prach, talk som ich prezul na iný divers remienok. Hodinky majú čierny ciferník, vyrábajú sa aj vrzie s modrým a oranžovým ciferníkom. Sú to masívne hodinky, ktoré citite na ruke ale nosia sa príjemne, v budúcnosti pôjdu na čierny Isofrane. Pźdro je zvláštne neasymetrické, na jednej strane pri korunke je skosená hrana, druhá strana púzdra je krásne oblá. Korunka je čierna PVD úprava. Tu je pár technických údajov a fotiek. -ETA 2824-2 (gold plated) -safírové sklo 3mm -priemer 45mm bez korunky -limitovaná edícia 8/50
skalis Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Moc pekna reminiscence potapek z dob minulych, uplne se mi vybavily Prim Sport 2 . A morskej das na dynku je bezvadnej!
piktor Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 parada, gratuluju. dival jsem se na stranky vyrobce, ale maji vsechno vyprodano... kde jsi je kupoval? daji se tyhle krasavice jeste nekde koupit? zvlast sea viper s modrym cifernikem mi padly do oka.
onney Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Tohle je moje krevní skupina!! Jsou vážně povedené.
Jiribartl Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Zajímavé hodinky, první, co mě napadlo, čemu se podobají - díky za nápovědu, prim sport
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 moc pěkný hodinky, gratuluju...to dýnko je super:-) jaká je lumi?
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 V 15. 5. 2011 v 10:08, 'piktor' napsal: parada, gratuluju. dival jsem se na stranky vyrobce, ale maji vsechno vyprodano... kde jsi je kupoval? daji se tyhle krasavice jeste nekde koupit? zvlast sea viper s modrym cifernikem mi padly do oka. tady nějaký jsou:http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Orsa+Sea+Viper&_sacat=See-All-Categories
synek Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Moc pěkný hodinky, gratuluji. Také dotaz na lumi?
Mirek Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Super potápky co vypadají jako humberta
BrotHell Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 (upraveno) Musím uznat parádní ... Edit: Mužeš hodit fotky na ruce prosím Upraveno 15. května 2011 uživatelem BrotHell
NIGHTinGALE Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 (upraveno) Tohle jsou fakt hezký potápky, ten jejich archaickej look je super.Osobně bych sice preferoval různou barvu ruček (aby to bylo echt vintážní), jako je na těchch modrých, ale to je jen drobnost.Co mi ale vadí, je to dýnko. Jako provedený je zajímavě a navíc je to i dobrej námět (na potápky dát hlubinnou rybu), ale přijde mi to jako spatlanina dvou druhů ryb - nějakýho zástupce řádu ďasů mixnutýho právě s tou viper fish (ale ty dlouhý jehlový zuby jí trefili krásně ). Edit: Právě se dívám na stránky Orsa a to s tím dýnkem beru zpět. Oproti modelu Sea Angler, kde je mořskej ďas, je povedený. Ten Sea Angler je hodně bídnej. Upraveno 15. května 2011 uživatelem NIGHTinGALE
solidus Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 nebyla by fotka na ruce? vypadají super!
Chorche Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Krásný stylový retro potápky, gratulace!
Leviathan Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Paci sa mi tvoja zaluba v nie prave rozsirenych znackach...treba tu trochu pomutit vodupredtym Halios teraz toto. cakam, co bude dalsie. Mas odvahu, nakolko predpokladam, ze su to kupy naslepo.
Miroslav 2 Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Uvažujem o Benarus a Helson, ktorý model ešte presne neviem.
Leviathan Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 tak drzim palce. Obdivuje tvoju odvahu, nakolko vela ludi tu kupuje hodinky podla toho, aka je pravdepodobnost, ze ich naslednu tu predaju. Minimalne tu robis dobru osvetu, ze existuju do vody aj ine hodky ako DOXA, Omega a pod....
NIGHTinGALE Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 V 16. 5. 2011 v 8:53, 'Leviathan' napsal: tak drzim palce. Obdivuje tvoju odvahu, nakolko vela ludi tu kupuje hodinky podla toho, aka je pravdepodobnost, ze ich naslednu tu predaju. Minimalne tu robis dobru osvetu, ze existuju do vody aj ine hodky ako DOXA, Omega a pod.... Jen aby si nedržely cenu lépe, že provařené značky Mrkni na jejich www. stránky - vše je sold out...
Leviathan Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 (upraveno) jj, Ja by som typoval dalsi kusok..Helson Buccaneer GMT. Mne osobne sa moc paci. Na meshi je uuuzasny. Upraveno 16. května 2011 uživatelem Leviathan
StanoBare Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Alebo Helson Sharkmaster na meshi. Pár dní wus - na predaj a myslím, že som tam videl aj tie Buccaneer GMT (modrý ciferník).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se