eXe Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Zdravim vsechny Dneska jsem si musel udelat radost a poridil sem si prvni SEIKA (Seiko Chronograph SNDC09P1). Jaky mate nazor na tyhle hodinky? Jsou spolehlive a dobre?
tombas Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 No koukám, že nezahálíš, napřed to byly Pulsary, pak Citizeny.... nevím, jestli ještě něco mezi tím, každopádně ty Seika jsou dobrou volbou. Nevím, na kolik tě přišly, ale je to slušná kvalita. Rozhodně se mi líbí víc než ty Pulsary, ty byly hodně přeplácané.
eXe Odesláno 15. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2011 (upraveno) Staly me 2360Kc :-) Ja se prvne rozhodoval mezi par kusy a pak sem narazil pritom jeste na jine zajimave, ale nakonec jsem skoncil u techto.. akorat sem si rikal jestli 5ky by nebyly lepsi. Jeste k nim sem si poridil pro radost za 1400Kc http://hodinky.heureka.cz/casio-ef-324/ , ale na tech neni co obdivovat. Ty mam spis jen kvuli te pekne cene a ze se mi libily vzhledove.. Upraveno 15. května 2011 uživatelem eXe
Entuferus Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Na tieto som pokukoval, su pekne. Ale nakoniec som sa rozhodol pre automaty, takze vyhrali 5ky
eXe Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2011 No ja abych se priznal, tak sem je koupil a hned poslal dal.. a poridil sem si taky 5ky sporty, protoze sem se do nich nejak zakoukal a musel je mit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se