Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dorazili. Velke nadsenie :) Na viac foto uz zial dnes nevyda (nestihol som denne svetlo).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Ta kůže je fajn, ale Sinn 103 St patří jednoznačně na NATO...

Odesláno

Predbežne si to zakončil parádne. Ako som už písal, vadí mi trochu lumi, v tomto prípade, že nesvietia aj indexy, len čísla, ak teda platí to, čo je vidieť na sinn.de...inak janko, je to krásny kus, gratulujem.

Odesláno

Tvoje přeorientování se na Německo se mi fakt líbí, nejdřív Nomos a teď tohle...velká gratulace!!!

no vidis. nerobim to vedome ale volako ma do tych koncin vietor zavial :)

Ultimate Flipper

Paradne hodinky, gratulujem. Mne sa najviac pacia na nato strape...

ano ano, ale ja sa polepsim, slubujem...

:jawdrop: nemal si nahodou hodinkovy stop...?

teraz mam stop.

ked bude svetlo tak foto peknych hodin na ruke...

s tym svetlom je to tu v Dubline trochu problem pocas poslednych dni

Ta kůže je fajn, ale Sinn 103 St patří jednoznačně na NATO...

NATO sa k tymto hodinkam vobec nehodi...

Predbežne si to zakončil parádne. Ako som už písal, vadí mi trochu lumi, v tomto prípade, že nesvietia aj indexy, len čísla, ak teda platí to, čo je vidieť na sinn.de...inak janko, je to krásny kus, gratulujem.

hmm, svetielka su fajn, ale na to aby si odcital v noci cas ti v pohode stacia cislice. kus je to naozaj pozoruhodny. hlavne chvalim pohodlnost pri noseni. maju sice 15mm vysku ale vobec to neni citit.
Odesláno
Tak veľmi pekné, dobrá voľba a ešte lepšie rozhodnutie, že predbežný koniec cestyPosted Image. Vieš, že to pri tom neskončí, ale zatiaľ to berme "predbežne" tak, že je to koniecPosted Image
Odesláno

Gratuluji k parádním hodinkám. Já jsem tady krátce a předběžné konce jsem měl už asi čtyři .... :suicide_anim:

ja som mal za posledny rok asi 7-10 predbeznych koncov, ale tento predbezny koniec je uz asi ozajstny..

inac z nich mam naozaj uprimnu radost. vsetko na nich sedi a luneta spolocne s akrylovym sklom su bomba!! tanec 7750 na zapasti je tiez sranda a milo ma prekvapilo, ze moje prisli bez "zadrhavajucej sa" sekundovky chronografu.

fotky vcera nevysli bo ked som siel na prechadzku so psom tak som zistil ze je bateria empty...

Odesláno

Také koukám po něčem novém.

NATO je na tyhle hodinky s rodokmenem cirkus máš rechat.

p.s konec to jistě není, mrkni ještě na Tutimu a na Hanhart. :-)

NA TMU DOBRÉ PRVNÍ FOTKY. :-)

Odesláno

Také koukám po něčem novém.

NATO je na tyhle hodinky s rodokmenem cirkus máš rechat.

p.s konec to jistě není, mrkni ještě na Tutimu a na Hanhart. :-)

NA TMU DOBRÉ PRVNÍ FOTKY. :-)

koniec je to len predbezny, finacie budu teraz smerovat trochu inam... inac ked som vyberal tieto tak konecne rozhodnutie padlo medzi Sinn a Tutima.. Nakoniec ma nalomilo to akrylove sklicko. hodinkam dodava 4. rozmer :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...