Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na pár věcí místních profíků.

Před cca 2 lety jsem si pořídil hodinky Tag Heuer Grand Carrera cal. 8. model WAV5113 a poslední dobou už me dost štve jak moc se zrychlují na to že je strojek certifikován je to myslím vždy +30sec/den.

No a právě by mě zajímalo jestli se vyplatí víc hodinek zbavit nebo je dát na seřízení(na kolik ale příjde servis?) Hodně se mi líbí Jaeger Le Coutre Master control ale nevím právě jak jsou na tom se strojkem jestli to nemají ještě horší.

Děkuji za rady

Odesláno (upraveno)

Pri vsi bazni, todle je nejdivnejsi dotaz, jakej sem kdy slysel. Na kolik myslis, ze te prijde servis? Na zlomek ceny hodinek, na stejnou cenu, jako hodinky, nebo na nasobky ceny hodinek?

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno (upraveno)

Zkusím takovou parafrázi: Koupil jsem si novou Audi A5 v 3litru dieselu, po nějaké době mně odešlo palivové čerpadlo...zjistil jsem ale, že se mi vlastně víc líbí R8, má to cenu vlastně spravovat? Nemám tu A5 radši prodat a jít do té R8?

nápověda:

- servis Tag Heuer, tedy přesné ceníkové ceny neznám, ale bude to +- nějak takto: pravidelný servis cca 3 000-4 000,-, generální oprava 8 000 až 10 000,- (opravte mně prosím někdo jestli máte přesná ceníková čísla)

- nové JLC - netuším sice, který model, tady jsou ceny z USA http://www.prestiget...184,186,188,189, tzn cena začíná někde na 75 000,-, v ČR si k ceně přičti tak +40%...

Upraveno uživatelem Aerin
Odesláno

Ja by som išiel do servisu. Myslím, že ceny sú znesiteľné. Ak by som mal riešiť cenu úkonov u T-H, tak čo už potom u JLC. Žiadne hodinky, okrem pár výnimiek s dlhším servisným intervalom, sa bežnému servisu po cca 5-tich rokoch nevyhnú. Samozrejme, ak nechceš meniť hodinky častejšie.

Odesláno

To není tak zlé dát 10 tisíc za generální opravu jen vedět co to zahrnuje :). K té R8 tam bych videl jasně že má 5.0L obsah oproti A5 v TDIcku a vedel bych že z ní vytáhnu ještě víc(jenom příklad podle me je tam asi 4.2 FSI)nedokážu porovnat TH vs JLC. Prévě že mě moc nezajímala cena ale jak to je s těma strojkama. I tak díky za rady.

Odesláno

Když se ti posere auto, tak ho taky musíš dát nejdříve do servisu, abys zjistil, co mu je a kolik bude oprava stát.

Může to být prkotina (někde jsi s nima drbnul a zrychlily se), může to být něco vážnějšího.

Nech si udělat rozpočet na servis a pak se rozhodni, jestli je necháš opravit, nebo ne.

Píšeš, že je máš cca. 2 roky. Tak jsou třeba ještě v záruce a budeš to mít zadara :)

Odesláno

Zhodou okolnosti, podobny problem s inymi mechanickymi hodnikami ma moj kamos. Pracuje s audiom a casto je v blizko woooferov a magnetizuju sa mu. Ako prvy a najlacnejsi liek by som skusil, ci reaguje na ne magnet a podla toho skusil dat odmagnetizovat. 2r sa mi daju malo na nejake opotrebenie mechanickych prvkov, ak sa nejedna o testera housenkove drahy.

Odesláno

Hlavně ho prodávat jen kvůli závadě je podle mě ten nej výdrb na nového majitele..!!! Aspoň teda u auta...!! :crying_anim:hmm

V 29. 5. 2011 v 14:46, 'NIGHTinGALE' napsal:

Když se ti posere auto, tak ho taky musíš dát nejdříve do servisu, abys zjistil, co mu je a kolik bude oprava stát.

Může to být prkotina (někde jsi s nima drbnul a zrychlily se), může to být něco vážnějšího.

Nech si udělat rozpočet na servis a pak se rozhodni, jestli je necháš opravit, nebo ne.

Píšeš, že je máš cca. 2 roky. Tak jsou třeba ještě v záruce a budeš to mít zadara :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...