enrik Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Zdravim. Planujem si kupit Tag Heuer Formila 1 v oranzovom prevedeni od jedneho nemenovaneho a nie som si isty ci su prave. Jedna sa o model dolu na fotke ...ale nikde neviem najst na internete tento model a nie som si vobec isty ci TAG Heuer vyrobil tento model v oranzovom prevedeni. Tak sa pitam ci vyrobil a ak hej mozte mi dat nejaky link na info o hodinkach. Vopred dakujem. PS: box a papiere nema ale dal mi vierohodny pribeh ze preco a vraj boli kupovane vo francuzku !?
vaclavpe Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Zajdi s prodejcem do autorizovaneho servisu a nechej si overit pravost. To je asi nejjednodussi.
libor2002 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 byla by vetsi fotka? ... zrovna F1 se origose od fejku poznaji velmi rychle, treba podle cislit na lunetce, ktere jsou u origose o 70% lepe vyhotovene (ostrejsi rysy a cisla 5, 2, 1 jeno jako druhe).
Stepino Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 (upraveno) me se nezda rozlozeni subciferniku.TAG Heuer moc nestuduju (narozdil od Heuer) ale zda se mi ze TAG heuer to ma jinak. opis si z tech co nabizi referenci z dynka a zkus ji zadat do googlu a uvidis EDITpokud ta fotka co je v tvem prispevku presne tech hodinek co muzes mit tak je neber.podivej se poradne ze subcifernik na pozici 9 a 3 je presne v ose a to Tag Heuer primo v ose nema.jejich csubciferniky jsou mirne posunute.ale to co jsem z toho ted vykoukal tak stacilo 2 minuty hledat na googlu EDIT 2ale mozna jen blbe kecam Upraveno 26. května 2011 uživatelem Stepino
libor2002 Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Tady, dyztak porovnani "fejkove" lunety s origo fotkou od Stepina. Velky rozdil u preciznosti cisel... a zatim Cinani lepsi pouzdro na F1 nemaji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se