Jump to content

Traser Supersport TUNING

Recommended Posts

Nazdárek kolegáčci a kamarádi,

vzhledem k tomu, že se více než rychle blíží můj příspěvek s číslovkou 1000 dovolil jsem si vám něco ukázat

Tyto hodinky TRASER SUPERSPORT jsem si oblíbil a dost často je nosím, nechci li si zrasovat nějaký svůj oblíbený kousek, ale stále jsem měl takový divný pocit, že jim něco chybí a to jak funkčně tak i esteticky.

V předtuše hnusného víkendového počasí (i díky předpovědi)jsem se rozhodl, že se jim pověnuji s již jasnou představou jak by měli vypadat, ale stále jsme nevěděl jak to udělám technicky.

Trápila mě luneta která byla jako by nedokončená

Nakonec jsme to udělal následujícím způsobem.

1) hodinky jsem pečlivě odmastil

2) indexy , které byli takové nijaké a díky kterým se zdály hodinky menší v průměru i na výšku jsem i mechanicky (ultrazvuková čistička)

3) vyplnil jsme je barvou REWELL na modely konkrétně jsme si v Německu koupil černý matný email

4) následně jsem proces tvrdnutí na sluníčku po cca 6 hodinách urychlil horkovzušnou pistolí

5) na brusku jsem si nasadil látkový kotouč a vzhledem k tomu, že hodinky nebo spíše luneta byla hodně opatlaná jsem lunetu za pomoci brusné pasty dostal do této podoby.

6) následné jsem hodinky pro jistotu ještě jednou zahřál horkovzušnou pistolí

Původně jsem chtěl použít červenou( na 1až 15 včetně) a černou barvu (na zbytek), ale následně jsem zvolil pouze jednu a to černou, aby to nebyl příliš veliký cirkus.

Chci ještě vnitřní antireflex, ale to mi bude muset asi někdo z členů z konkrétní zkušeností poradit? (DĚKUJI PŘEDEM)

A výsledek posuďte prosím sami !

Doufám, že se Kuba (Kubson) z toho mého zásahu vzpamatuje. :-)

p.s foto jsem pořídil samozřejmě za jízdy v autě které mám 200 kilometrů a cca 2 hodiny, jak je zde dobrý zvykem, ale proto ,že je nosím na pravé ruce šlo to dost blbě. :-)

post-965-035177500 1306160975.jpg

post-965-082241000 1306161108.jpg

post-965-073563300 1306161135.jpg

post-965-033591100 1306161158.jpg

post-965-068374100 1306161176.jpg

jj, souhlas, rozhodně jim to prospělo... zvýrazněly :-) gratulace

Děkuji za pochvalu, na to, že to nebyla dlouhodobě plánovaná operace se složitými technickými postupy to dopadlo tak, že ani když se ně dívám lipou není poznat, že je to zbastlené v dílně s emailem a látkovým kotoučem.

p.s ještě dodám, že jsem email na konci zavřel a přeleštil Nano leštenkou na nové metalické laky která je sice propustná, ale tvrdá a stejně tak Uv stálá a další a další.

• 1 month later...