Roman-ZA Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 teoreticky by som mohol napisat Julianovi, ci by mi nevymenil strojovne?
mkshort Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 nojo, je to dilema, bych měl za to, že to stejně nebudou hodinky na běžný den nebo delší nošení, takže i když má bandicoot v podstatě pravdu, mě by na tom ten automat moc neseděl. Staré sovětské/ruské i dnešní retro právě pro ten design se mi líbí jen bez automatu, občas něco na ruku beru a jsem rád, že to není automat. Ale každému po jeho chuti a vůli. Tož tak. Vzdyt funkce zadny rozdil mezi manualem a automatem neni....akorat to pero nema pri natahovani konec...;-))) Takze staci jen zapomenout, ze tam je...Sent from my iPhone using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 (upraveno) zial, vymenit sa to neda. ako spravne podotkli kolegovia, hodinky nebudu jedine a budem ich obmienat, je to akasi dan za modernizaciu a totozny model to uz tiez nebude. automat je predsa o nieco pohodlnejsi, ale nikde nie je povedane, ze nakoniec do toho manualu nepojdem. Upraveno 4. května 2020 uživatelem Roman-ZA
eloga Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 mkshort hezký detail, ale přece jen za Chruščova v CCCP automaty nebyly běžné hodinky, tedy alespoň tady na východě od ráje až oblastí daleko od Moskvy. Gagarin měl sice ještě hodinky Rodina, to dokonce automaty jsou, ty mám, ale vždy bych dal přednost v tomto případě natahovacím Šturmanům. Řekl bych, že mít ve sbírce Gagarinovky se správnými parametry jako v roce 1961 je unikum stejně jako Moony. Já to tak vnímám, a taky myslím, že natahovací hodinky patří ke koloritu doby. Ale jak říkám, je to věc každého chronomagora. * Ještě je jiná varianta - vzít postarší 17j Sportivnije a přehodit ciferník z nějakých retro. To by mi přišlo jako česká cesta. Ale dobrý.
rohatka Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Presne tou cestou som sa vybral aj ja. Kúpil som Sportivnie s číselníkom s luminiscenčnými indexami, Ciferník umyl rozpúšťadlom, nastriekal na bielo, zvyšok nakreslil na počítači a vytlačil na modelársky obtlačkový papier a vytlačil na laserovej tlačiarni. Podotýkam , že len pre svoje potešenie, nemienim ich nikomu predávať.
Roman-ZA Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 fuha, tak toto je nad moje schopnosti.
Roman-ZA Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 tak potom tu mame tieto - 40. vyrocie letu v 33mm puzdre. https://www.poljot24.de/1403.html
eloga Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 rohatka dobrý, dobrý pokus, ale originál je krapet jiný, ale neva, dílo se cení a dík za odvahu to tady ukázat. Ten ciferník by asi musel udělat ten Polák. Já to mám jen ve stádiu úvah, proto o o tom kecám.
rohatka Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Samozrejme, bol som limitovaný možnosťami. Tampónová tlač to nie je. Jakub Chrzan v Poznani by to asi urobil lepšie, ale už by to nebola taká zábava.
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 chcel by som tie originál, ale sú celkom drahé
eloga Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2021 drahé v dnešní době, nevím, to je kolik?
gargamel Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2021 Drahé? Ty nejsou ani originál, ani drahé Ale pěkný sou.
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2021 Poljot Handaufzug Fliegeruhr Zarja Z2014A Juri Gagarin 40th Jubiläum Kosmonaut | Poljot 24
eloga Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2021 toto ne, myslel jsem skutečné originály z 50s, 17 jewels pánové
Roman-ZA Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2021 mne to je jasne, lenze tam uz ani srnec netusi, ci to origo je alebo nie je.
Návštěvník Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) V 30. 11. 2021 v 13:05, eloga napsal: drahé v dnešní době, nevím, to je kolik? 400 až 600 € v stave ako na foto, a ako bolo povedané, čo z toho je ešte originálne, je tiež otázne. (a to"drahé" je samozrejme relatívny pojem ). Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem Michalv159
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se