African Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Osobně bych nevěřil, že lidi nosí drahé hodinky jako modní doplněk, kdybych také jednoho bláznivého zákazníka neměl. Při našem prvním jednání jsem si všimnul, že má na "superpřesných Rolexech" o deset dní více na datumovce a asi o pět hodin více na hodinkách. Říkám, že by Rolexky měli nějáký stres, tak jsem se zmínil a on, že to ví, že na ně nekouká, prý je bere na jednání. Poradil jsem mu točítko a on, že to zní zajímavě, ale dodnes ho nemá. Dnes se už známe o trochu lépe a aspoň vím, že je to blázen :-)
spineshank Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Osobně bych nevěřil, že lidi nosí drahé hodinky jako modní doplněk, kdybych také jednoho bláznivého zákazníka neměl. Při našem prvním jednání jsem si všimnul, že má na "superpřesných Rolexech" o deset dní více na datumovce a asi o pět hodin více na hodinkách. Říkám, že by Rolexky měli nějáký stres, tak jsem se zmínil a on, že to ví, že na ně nekouká, prý je bere na jednání. Poradil jsem mu točítko a on, že to zní zajímavě, ale dodnes ho nemá. Dnes se už známe o trochu lépe a aspoň vím, že je to blázen :-) tak to je slušná haluz
Donuts Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 A znova se poznavam, nemajic winder se mi tohle stava pravidelne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se