long Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 (upraveno) Jen aby jste věděli čeho se Aukro neštítí . To je k blití velebnosti. PŘESNĚ TO KORESPONDUJE s tím co jsem psal v příspěvku předtím o tom, že se polský zřizovatel neštítí ničeho a prachy nesm.dí !!! TISSOT za 300 kč http://aukro.cz/tiss...1642171427.html Upraveno 1. června 2011 uživatelem long
wave ceptor Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Jen aby jste věděli čeho se Aukro neštítí . To je k blití velebnosti. PŘESNĚ TO KORESPONDUJE s tím co jsem psal v příspěvku předtím o tom, že se polský zřizovatel neštítí ničeho a prachy nesm.dí !!! TISSOT za 300 kč http://aukro.cz/tiss...1642171427.html Jo jo, aukro je dnes v 50% případů (ne-li víc)jen legálním prodejem fejků všeho druhu.
lolohh Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 To budeme ode dneška zakládat vlákno na každý jednotlivý fejk na Aukru? Nebo mi něco uniká?
long Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Jo jo, aukro je dnes v 50% případů (ne-li víc)jen legálním prodejem fejků všeho druhu. VÍŠ O CO JDE , Tohle je již problém a celníci kteří se zašívají za každou zatáčkou by s ním měli honem rychle něco dělat, stejně tak Policie. Tohle je tak nepředvídatelné bo to není Cartier, Breitling, atd atd, že by se je klidně můj otec kterému to naštěstí ještě docela palí někde a parkovišti klidně koupil. Navíc kdyby mi zavolal a popsal mi je tak mu to ještě schválím !
prying Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Jsou trošku předražený. Na tyhle jsem narazil na ebayi za 12,49 dol.
NIGHTinGALE Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Jo jo, aukro je dnes v 50% případů (ne-li víc)jen legálním prodejem fejků všeho druhu. Tak zase bych to tak nehrotil a nepřeháněl. Já se nechci Aukra zastávat, ale jako co mají dělat? To, že jim někdo napíše, že ten a ten prodejce prodává fejky, to něco znamená? Za prvé jsou fotky často mizerný, že to poznat prostě nejde. Za druhé asi těžko Aukro zaměstá jednoho experta na hodinky, jednoho na trička, dalšího na odznaky, dalšího na starý SS dýky a tak dále. A hlavně, kolikrát lidi mají za fejk i něco, co je naprosto v pohodě. Takových "expertů", co vidí za vším levným fejk, je i tady, na Chronomagu, docela dost. A hlavně si myslím, že odpovědnost by měl nést prodejce. Aukro má spoustu chyb, ale nasazovat jim pořád psí hlavu, to mi přijde zbytečné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se