Přejít na obsah

Longines Conquest - rada?

mihr

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny ctenare! Moc se omlouvam,pokud tady uz nejaky podobny topic vznikl,ale nenasel jsem ho. Momentalne premyslim na koupi tehto

hodinek: Longines ? Conquest ? Sport Collection L3.657.4.56.6 . Maji ji v nabidce v Jihlave za slusnou a dival jsem se take u Hanaka v Brne.

Hodinky se mi velmi libily vystaveny,ale kdyz jsem si je dal na ruku,tak popravde trosku zklamani. Muzete nekdo poskytnout nejake reference?

Mel jsem na ruce jakysi trosku odlisny model,ktery mel keramicky tah? (myslim) a nikoli ocel. Urcite ale chci ocel. Mate tedy nekdo zkusenosti,pripadne nejakou radu ohledne kvality zpracovani a prodejce v Jihlave udajne take nema nejlepsi reference....?

Dekuji M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem na ruce jakysi trosku odlisny model,ktery mel keramicky tah? (myslim) a nikoli ocel. Urcite ale chci ocel.

Možná se pletu, ale model, který jsi uvedl, by měl mít keramickou pouze tu pevnou lunetu a ne tah.

Hodinky se mi líbí, přijdou mi krásně univerzální, podle mě to není špatná koupě.

Vadila mi na nich pouze jedna věc a to korunka - blbě se mi s ní manipulovalo, přišla mi nepohodlná.

Každopádně, jak už ti napsal Frantik, pokud tě v reálu zklamaly, tak se poohlédni po jiných. Nic z toho, co tu napíšeme, nenahradí ten pocit, který jsi z nich měl.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, to jsem řešil já tyhle hodinky.

Narovinu, nedej na dojem z modelu s keramikou... Určitě si najdi tento model . jen ocel a černá luneta. Vypadají skvěle. Mně se třeba s bílou lunetou nelíbily vůbec a s keramikou mi to přišlo extrémně kontrastní. Jinak když už bys je kupoval, zkus kouknout třeba sem http://www.swisswatchesdirect.co.uk/swisswatches/l3_678_4_56_6-mens_watches.html Ušetříš na tom 10 tis. Jsou určitě ještě jinde. Ale chce to hledat. Zajeď do Jihlavy, nebo kde je najdeš v ČR a koukni na ně. Pokud se Ti nebudou líbit, kašli na ně, jiných je spousta.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, to jsem řešil já tyhle hodinky.

Narovinu, nedej na dojem z modelu s keramikou... Určitě si najdi tento model . jen ocel a černá luneta. Vypadají skvěle. Mně se třeba s bílou lunetou nelíbily vůbec a s keramikou mi to přišlo extrémně kontrastní. Jinak když už bys je kupoval, zkus kouknout třeba sem http://www.swisswatchesdirect.co.uk/swisswatches/l3_678_4_56_6-mens_watches.html Ušetříš na tom 10 tis. Jsou určitě ještě jinde. Ale chce to hledat. Zajeď do Jihlavy, nebo kde je najdeš v ČR a koukni na ně. Pokud se Ti nebudou líbit, kašli na ně, jiných je spousta.

Mas s timhle serverem osobni zkusenost?
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

DO TEJ KERAMIKY BY SOM SA VOBEC NEBAL IST,CELKOVO KERAMIKA SA OSVEDCILA V HODINARSKOM PRIEMYSLE. NEZANECHAVA SKRABANCE A VYDRZI DLHO LESKLA,NEMUSIS SA BAT ABY TAM OSTALI MALE VLASOCNICE OD BEZNEHO OPOTREBENIA. A TA CIERNA JE SUPER FARBA,KTORA JE KOMBINOVATELNA,DAVA TOMU SPORTOVO ELEGANTNY SMRNC.

ALEBO ESTE JEDNA VARIANTA BEZ KERAMIKY,LACNEJSIA VOLBA L3.677.4.56.6.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já nevím, mně přijde řada conquest a hydroconquest taková ne snad odfláklá, ale určině neodpovídající ceně. Nemluvím o designu, to je dost individuální, ale to provedení (korunka, ručky, cifr). Určitě bych se ještě porozhlédnul po jiných značkách (např. Mido, Edox, Certina). Hodinky které tě nezaujmou asi nemá cenu kupovat.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...