amuzaniki Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Dobrý den, mohli byste mi poradit o jaký typ primek se jedná?Díky Bára
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Společenské Primky, kalibr 55, šedesáté roky.
Mirek Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 (upraveno) Kalibr 50, ciferník tzv. šupináč, jsou v pěkném stavu, hlavně ten cifr. edit: tak Bandi byl rychlejší a kevšemu jsem se netrefil Upraveno 3. června 2011 uživatelem Mirek24
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Skoro trefil, ony se přesně v tomto vzoru dělaly i s kal.50.
amuzaniki Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Moc děkuji. Nevíte náhodou jaký pásek k nim patří? Chtěla bych je totiž začít nosit.
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Jakýkoliv kožený se ti bude líbit a věř tomu, že ten historický by se ti asi nelíbil.Určitě si hodinky nech vyčistit, promazat, seřídit a u slušného hodináře si vybereš i odpovídající řemínek. Tady jsou mj. dvoje podobný Primky na řemenech ze pštrosahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11264-kozene-remeny-rucni-prace/page__view__findpost__p__456025Ale určitě by ty řemeny šly udělat víc holčičí - třeba tmavě smetanový nebo tak nějak
Mirek Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Skoro trefil, ony se přesně v tomto vzoru dělaly i s kal.50. Nojo,kdybych se líp díval, je tam šestnáct kamenů, ne patnáct...jinak s tím řemenem má kolega taky pravdu, původní byl děs, vyber si nějakej smetanově bílej a hodinky ještě udělají hodně parády.
amuzaniki Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2011 díky, ten původní řemínek opravdu hezký není... vidímto asi na nějaký bílý
Martin.D Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Jakýkoliv kožený se ti bude líbit a věř tomu, že ten historický by se ti asi nelíbil. Určitě si hodinky nech vyčistit, promazat, seřídit a u slušného hodináře si vybereš i odpovídající řemínek. Tady jsou mj. dvoje podobný Primky na řemenech ze pštrosa http://forum.chronom...post__p__456025 Ale určitě by ty řemeny šly udělat víc holčičí - třeba tmavě smetanový nebo tak nějak Pardon, že se vám motám do vlákna. Zaujama mě zmínka o vyčištění, promazání a seřízení.. Zajiímalo by mě, jaká je taková normální cena za tyto úkony u hodináře v Praze, abych se nenapálil. Popřípadě, máte někdo kontakt na někoho takového v Praze? Prolezl jsem si vlákno "Doporuč hodináře", ale moc info jsem nevydoloval :-(. Díky, M.
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 (upraveno) Martine, 3 až 5 stovek podle počtu "nových" součástek. Edit k těm hodinářům: ty tipy ve vlákně "doporuč..." sedí. Upraveno 3. června 2011 uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se