Humanzero Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Race souhlas ale pořád ta akcie je hodně nadhodnocená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 půl grpn jsem pustil za 10,615, takto lze zprůměrovat zisk/ztrátu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Chtěl jsem BP ale nějak se mi nechce do komodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 před 2 hodinami, Jehlan napsal: půl grpn jsem pustil za 10,615, takto lze zprůměrovat zisk/ztrátu Čekáš okolo 14? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 na korekcích zkouším nahonit body navíc. Co ta MRNA kam padne, má šanci se probrat ? A co šortování dluhopisů US ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 (upraveno) Na mě má MRNA docela neatraktivní portfolio, který moc neřeší civilizační problémy, které jsou tlačeny vládami a pojišťovnami…, srdce, diabetes, alergie, bolesti páteře, hubnutí… spíš jedou infekční onemocnění v ostatních oborech kardio, onko zatím moc úspěchu nemají. Možná se zimou zase bude poptávka po vakcínach Covid. Ale víc klesnout už moc nemůže . Poslední dva roky vždy na podzim šly akcie nahoru. Upraveno 7. října 2024 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Dluhopisy neposloužím v těch nejedu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 A je to tady, rudí řádí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Pan Zheng řekl, že Čína dá 28 miliard dolarů na investiční projekty a výdaje. Trh, který čekal větší objem reaguje na absenci skutečného stimulu a pokud údaje o spotřebě ze "zlatého týdne" budou slabé, korekce bude silnější. (....Čína chce dosáhnout 5% růstu, je to odsouhlasený "plán" . Aby toho růstu dosáhla, slíbilo se, že napumpuje ekonomiku penězi. Trh těch "20 babek na hlavu" nevidí jako stimul a jestli se k té oznámené "sumě" přidají špatné výsledky o spotřebě ze Zlatého týdne -to je ten minulý týden, kdy měli volno- tak bude reagovat podrážděným poklesem....) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 ZIM - sleduji a na ceně 15,08-15,21 $ bude čekat N pokyn. Snad se tato cena potká alespoň s lokálním maximem na GRPN. Očekávám za 10 dní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 Jsi se trefil ZIM mám taky v hledáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 ZIM davno vysypanej. toci nekdo CAR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 Když dám u zim 3měsíční graf, vidím to rameno. před 50 minutami, Humanzero napsal: Jsi se trefil ZIM mám taky v hledáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2024 Snad se po včerejšku Tesla vrátí s cenou kam patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2024 před 33 minutami, Humanzero napsal: Snad se po včerejšku Tesla vrátí s cenou kam patří robotaxi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 před 10 minutami, Humanzero napsal: ty dveře ??? volil by jsem systém, jako má koenigsegg jemmera. Prodej má smysl jen do osobního vlastnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 Smysl to nemá žádný, já jsem pro svobodu i za volantem a né vládu jedniček a nul v zádech s šmirovací vládou. A indukce? Další šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 V 10. 10. 2024 v 10:44, Jehlan napsal: ZIM - sleduji a na ceně 15,08-15,21 $ bude čekat N pokyn. Snad se tato cena potká alespoň s lokálním maximem na GRPN. Očekávám za 10 dní. o týden dřív a přesně naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 (upraveno) V 7. 10. 2024 v 19:45, Jehlan napsal: půl grpn jsem pustil za 10,615, takto lze zprůměrovat zisk/ztrátu a přichází comeback 9.70 $ Upraveno 14. října 2024 uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se