svijanskymaz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Za 350CHF sa mi tie prve celkom pacia,hlavne pudro a tah,su pekne velke a tazke .Ale tie titerne rucicky k tak bytelnym hodkam mi nejak nepasuju.A ta cierna praskova farba...Tam by ma zaujimalo kolko to vydrzi...A tie kalibre su pre mna samozrejme zahada,okrem toho Unitasu. Upraveno 12. června 2011 uživatelem svijanskymaz
Návštěvník admira Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 ma nekdo info o kalibrech? Je to "in-house"?
skalis Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 ma nekdo info o kalibrech? Je to "in-house"? Kalibry vypadaji na Cinu.
Návštěvník admira Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Kalibry vypadaji na Cinu. zaklety swiss made...
richardch Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 ma nekdo info o kalibrech? Je to "in-house"? In-house to bude tazko. Firmu ma registrovanu na svoju adresu kde byva. Skor by som povedal ze je to klasicky dedinsky Bauer co sa mu pacia hodinky a rozhodol sa ze si vytvori vlastnu znacku. Co je dnes celkom jednoduche. Podla videi co zavesil na youtube by to tomu aj odpovedalo, pravdepodobne ani nerozprava "Hoch-Deutsch".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se