pepe61 Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Dobry den. Dostal som PRC 200 a chcem sa spytat, ci aj niekomu inemu okrem mna sa fakt trosku kyve velka sekundova rucicka (stopkova). Vidno to ked stoji na 12 a ked s nimi vseliako naklanam, tak v rozmedzi cca 1/2mm sa kyve. Je to normalne ci to mam reklamovat :-(dakujem
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Můžeš to zkusit reklamovat, ale třeba na Aukru se prodává celkem hromada čínskejch fejků, tak je otázka, jestli byly kupovány u autorizovaného prodejce, nebo aukro, ebay.... zkus sem hodit fotky a uvidíme.
pepe61 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Fake to urcite neni, to som si istý (kupovane z obchodu v Jihlave)..ono ma to nejak moc neobtazuje, len som chcel vediet ci aj u inych to robi. Ak som pozorne pozeral na youtube video tak sa mi zdalo ze tiez je raz rucicka rovno v strede dvanastky a raz viac napravo alebo nalavo..ale ak chcete prikladam foto Můžeš to zkusit reklamovat, ale třeba na Aukru se prodává celkem hromada čínskejch fejků, tak je otázka, jestli byly kupovány u autorizovaného prodejce, nebo aukro, ebay.... zkus sem hodit fotky a uvidíme.
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Tak to je v pohodě. Zajdi do hodinářství, ať se na to podívaj. Normální to není.
klaucz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Dobry den. Dostal som PRC 200 a chcem sa spytat, ci aj niekomu inemu okrem mna sa fakt trosku kyve velka sekundova rucicka (stopkova). Vidno to ked stoji na 12 a ked s nimi vseliako naklanam, tak v rozmedzi cca 1/2mm sa kyve. Je to normalne ci to mam reklamovat :-( dakujem Je to jedno z poznávacích znamení čínských fake. Dnes se v ČR skoro nic jiného než fake neprodává - Aukro, E-shopy.
klaucz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Fake to urcite neni, to som si istý (kupovane z obchodu v Jihlave)..ono ma to nejak moc neobtazuje, len som chcel vediet ci aj u inych to robi. Ak som pozorne pozeral na youtube video tak sa mi zdalo ze tiez je raz rucicka rovno v strede dvanastky a raz viac napravo alebo nalavo..ale ak chcete prikladam foto Nevím, kde bereš jistotu, že ti v kamenném obchodě neprodají fake. Zrovna tento obchod nakupuje hodinky v zahraničí a třeba se také nechal zlákat vyšším ziskem.
pepe61 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Tak ak si myslis ze je to fake, tak mi povedz ako by som to rozoznal..mas tu aj foto..ziadny s tych znakov, ktore som na nete cital nemaju Nevím, kde bereš jistotu, že ti v kamenném obchodě neprodají fake. Zrovna tento obchod nakupuje hodinky v zahraničí a třeba se také nechal zlákat vyšším ziskem.
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pokud jsi to koupil v normálnim krámě, určitě jsi dostal takovéto balení, včetně vyplněné záruční karty. Z druhý strany krabice jsou ještě zasunutý knížečky k historii Tissotu.Ještě si můžeš zadat kód z visačky do gůglu a uvidíš, jak by uvedenej model měl vypadat.
pepe61 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pokud jsi to koupil v normálnim krámě, určitě jsi dostal takovéto balení, včetně vyplněné záruční karty. Z druhý strany krabice jsou ještě zasunutý knížečky k historii Tissotu. Ještě si můžeš zadat kód z visačky do gůglu a uvidíš, jak by uvedenej model měl vypadat. Ale to vsetko (okrem toho cierneho obalu alebo co to mas na obrazku) tam mam. A s tou vysackou to ti moc nerozumiem, sak tam je normalne kod tych hodiniek, ako udava kazdy shop. A dalsie, keby som si ich chcel dat skontrolovat (resp. spravit tu rucicku) v nejakom autorizovanom Tissot obchode, muselo by to byt v cechach? a spravili by mi to v ramci reklamacie (myslim inde ako som to kupil) ci to by som uz moc chcel?
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Ale to vsetko (okrem toho cierneho obalu alebo co to mas na obrazku) tam mam. A s tou vysackou to ti moc nerozumiem, sak tam je normalne kod tych hodiniek, ako udava kazdy shop. A dalsie, keby som si ich chcel dat skontrolovat (resp. spravit tu rucicku) v nejakom autorizovanom Tissot obchode, muselo by to byt v cechach? a spravili by mi to v ramci reklamacie (myslim inde ako som to kupil) ci to by som uz moc chcel? Pokud máš hlavně tu kartičku potvrzenou, tak to můžeš nechat opravit kdekoliv, jelikož maj International Warranty. S tou visačkou jsem to myslel tak, že kdyby to byl fejk, tak tam třeba nebude vůbec, nebo tam bude "nějaký číslo". S hodně velkou pravděpodobností by neodpovídalo modelu v krabičce. V jedný z těch knížeček je i seznam prodejců, nebo opraven, nebo něco takovýho.
pepe61 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pokud máš hlavně tu kartičku potvrzenou, tak to můžeš nechat opravit kdekoliv, jelikož maj International Warranty. S tou visačkou jsem to myslel tak, že kdyby to byl fejk, tak tam třeba nebude vůbec, nebo tam bude "nějaký číslo". S hodně velkou pravděpodobností by neodpovídalo modelu v krabičce. V jedný z těch knížeček je i seznam prodejců, nebo opraven, nebo něco takovýho. Dakujem. Pojdem sa opytat u nas do Galanty co a ako a dam sem potom vediet. V tej knizke Slovensko ani nieje a V cechach iba Brno.
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Dakujem. Pojdem sa opytat u nas do Galanty co a ako a dam sem potom vediet. V tej knizke Slovensko ani nieje a V cechach iba Brno. Já mám knížečku z roku 2009 a je tam L.Nagy Quartz Service Shopping City, Clementisove Sady, Galanta, a pak nějakej A.Nagy, Hatvaniho 350, Rimavska Sobota. A maj to i na WEBU Upraveno 12. června 2011 uživatelem Horhe
pepe61 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Já mám knížečku z roku 2009 a je tam L.Nagy Quartz Service Shopping City, Clementisove Sady, Galanta, a pak nějakej A.Nagy, Hatvaniho 350, Rimavska Sobota. A maj to i na WEBU Sorry mas pravdu, zle som pozeral. Zajtra tam uz aj utekam sa spytat
klaucz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pokud jsi to koupil v normálnim krámě, určitě jsi dostal takovéto balení, včetně vyplněné záruční karty. Z druhý strany krabice jsou ještě zasunutý knížečky k historii Tissotu. Ještě si můžeš zadat kód z visačky do gůglu a uvidíš, jak by uvedenej model měl vypadat. Stejné balení i papíry jsou i u padělků. Dokonce jsem našel u těch fake Tissotů, kromě vysaček s potiskem označení modelu i další dvě prázdné.
klaucz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pokud máš hlavně tu kartičku potvrzenou, tak to můžeš nechat opravit kdekoliv, jelikož maj International Warranty. S tou visačkou jsem to myslel tak, že kdyby to byl fejk, tak tam třeba nebude vůbec, nebo tam bude "nějaký číslo". S hodně velkou pravděpodobností by neodpovídalo modelu v krabičce. V jedný z těch knížeček je i seznam prodejců, nebo opraven, nebo něco takovýho. Mezinárodní záručák ti uznafí jen pokud bude potvrzen od autorizovaného prodejce Tissotu a hodinky byly určeny pro trh na kterém je prodává. Trefit označení hodinek na vysačku je pro padělatele to nejmenší. Jak už jsem psal, u fake Tissotůjsem kromě správně potištěné vysačky našel i dvě prázdné. Zásoby vysaček připravených na potisk bude velká.
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Stejné balení i papíry jsou i u padělků. Dokonce jsem našel u těch fake Tissotů, kromě vysaček s potiskem označení modelu i další dvě prázdné. A ty moje jsou taky falešný?
klaucz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 A ty moje jsou taky falešný? Jen jsem napsal, že dle balení, papírů a vysaček nic nepoznáš.
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Jen jsem napsal, že dle balení, papírů a vysaček nic nepoznáš. Tak to se mýlíš. Ale to je buřt, prostě pokud jsem hodinky koupil v krámě, mám potvrzenou záruku a účtenku, tak o nic nejde. Nepočítám samotou International warranty, ale u nás přeci platí dvouletá záruka. Nebo snad né? Upraveno 12. června 2011 uživatelem Horhe
pepe61 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Stejné balení i papíry jsou i u padělků. Dokonce jsem našel u těch fake Tissotů, kromě vysaček s potiskem označení modelu i další dvě prázdné. Tak jak kurnik rozoznám, či sú fake alebo nie..dá sa to vôbec amatérskym okom?
helmutek Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Taky Jihlava a taky ručička nesedí na 12 viz foto. Přemýšlím jestli to budu reklamovat a nebo jestli si na to zvyknu. Fake to doufám není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se