Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

->Helmutek

Trošku už se mi ty příspěvky pomotaly, ale jestli ti jenom nesedí po vynulování ručka na 12, tak si to můžeš spravit sám a okamžitě. Pokud se tam kinklá, tak to bude nějaká ta vůle v soukolí.

Ručku dostaneš do správné pozice tak, že vytáhneš korunku do první, nebo druhé pozice a budeš mačkat horní, nebo spodní tlačítko chronografu. Každá pozice a každé tlačítko ovládá jinou ručku. Nedávno jsem takhle řediteli nad pivem "spravil" jeho Tissoty a jenom čučel:)

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bohužel u mě to nepomohlo. V návodu bylo popsáno to co navrhuješ. Pomyslel jsem si, super mám vyřešeno, ale bohužel výsledek je stejný. Od té doby jsem to zkoušel několikrát, k té 12 jsem se i přiblížil (né ale úplně přesně), ale protože je tam trochu vůle tak je to zase mimo. Uvídím jak se jim to podaří seřídit, až to tam časem pošlu.

Odesláno

Bohužel u mě to nepomohlo. V návodu bylo popsáno to co navrhuješ. Pomyslel jsem si, super mám vyřešeno, ale bohužel výsledek je stejný. Od té doby jsem to zkoušel několikrát, k té 12 jsem se i přiblížil (né ale úplně přesně), ale protože je tam trochu vůle tak je to zase mimo. Uvídím jak se jim to podaří seřídit, až to tam časem pošlu.

Potom mi sem prosim ta napis, ci a ako ti to spravili. Ci sa mam tym zaoberat, alebo sa na to vykaslem. dakujem

Odesláno

->Helmutek

Trošku už se mi ty příspěvky pomotaly, ale jestli ti jenom nesedí po vynulování ručka na 12, tak si to můžeš spravit sám a okamžitě. Pokud se tam kinklá, tak to bude nějaká ta vůle v soukolí.

Ručku dostaneš do správné pozice tak, že vytáhneš korunku do první, nebo druhé pozice a budeš mačkat horní, nebo spodní tlačítko chronografu. Každá pozice a každé tlačítko ovládá jinou ručku. Nedávno jsem takhle řediteli nad pivem "spravil" jeho Tissoty a jenom čučel:)

Kalibrace ručiček v tomto případě samozřejmě nepomůže.

• po měsíci...
Odesláno

Takže včera jsem zaslal Tissoty do Jihlavy. (Neseděla vteřinová ručička po vynulování na 12). Mám je od začátku června kromě této vady jsou OK. Přesnost 1s za týden. Koupání v moři OK. Už jsem je párkrát na někom viděl, což moc nepotěší. Prodejna Jihlava komunikuje, reklamaci se nevyhýbá, takže uvidím jak to opraví.

Odesláno

Takže včera jsem zaslal Tissoty do Jihlavy. (Neseděla vteřinová ručička po vynulování na 12). Mám je od začátku června kromě této vady jsou OK. Přesnost 1s za týden. Koupání v moři OK. Už jsem je párkrát na někom viděl, což moc nepotěší. Prodejna Jihlava komunikuje, reklamaci se nevyhýbá, takže uvidím jak to opraví.

Nečetl jsem celou diskuzi, tak nevím, zda to tady už někdo nepsal. Chtěl bych jen upozornit, že hodinky se sice můžou reklamovat kdekoli a u kohokoli, kdo má prodej té dané značky, nicméně otevírat a opravovat je může pouze autorizovaný servis této značky jinak padá záruka!!!

• po 5 týdnech...
Odesláno

Takže včera mi přišli hodinky z Jihlavy opravené. Vteřinovka už sedí na 12. Je tam sice patrná vůle, kdy je někdy malinko před, přesně nebo za. Podle různých diskuzí má tento model tuto vůli již z výroby. Předtím byla permanentně a viditelně za. Hodinky jsem odeslal poštou do Jihlavy a ti je odeslali do autorizovaného servisu k Hanákovi do Brna. Z toho plyne, že se naštěstí nejedná o fake (viz předchozí diskuze). Dokonce mi vrátili i poštovné a na mé e-maily reagovali velmi rychle, takže s obchodem spokojenost. Časem si možná koupím něco lepšího a pokud budou mít dobrou cenu, klidně znova Jihlava.

Odesláno

Tak jsem od té doby ušel pořádný kus cesty a koupil uplně něco jiného. Nicméně jeden quartz s chrono by se mi doma hodil. Chtěl bych si je nadělit k vánocům. Pořád se mi prostě líbí. Nechce se jich někdo zbavit?:) Čínská kanonáda sice pořád pokračuje, ale hodinky jsou tu vskutku pěkné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...