Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Viktore a půjde to vůbec přečíst (stejně jako MiM nad mimostředkou)? Já to sotva přelouskám v kompu, kde je ta velikost mnohonásobně větší než ve skutečnosti. Prehledl jsem Tvuj dotaz, odpovim Ti otazkou, precetl jsi na svych POckach napis swiss made ? MiM bude vetsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 to B evokuje ponorkový skelet zezadu..šroub a rozšiřující se záď...za mě asi změna na B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 vidím to podobně, jako tenge, takže B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Tak dnes za jasného slunečného počasí měním na B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Dal jsem D, ale žádná z těch variant mě do kolem nesrazila Ale už se mi o tom i zdá, fakt už to řeším i ve snu. Dneska jsem viděl giloš složenou z malých N a vypadalo to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Nakonec jsem se mezi B a D rozhodl pro B. I kdyz chapu navaznost svisleho srafovani na originalni rytiny a Zemana, prilis mi to pripomina primkovske pizama... to by me asi casem stvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 A stale jsem pro, aby se volici variant, u kterych uz je jasne, ze neprojdou, priklonili na posledni chvili k jednomu ze dvou favoritu. Bude tak podle me vysledek zretelnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Malá tématická(?) vložka pro potěchu ducha: První úspěšná ponorka Turtle Davida Bushnella - v roce 1775 vyplula do útoku proti anglickým lodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 A stale jsem pro, aby se volici variant, u kterych uz je jasne, ze neprojdou, priklonili na posledni chvili k jednomu ze dvou favoritu. Bude tak podle me vysledek zretelnejsi. Ano, to se mi zdá rozumné, nakonec je to i jejich zájem, protože tím zvolí pro sebe přijatelný kompromis a nebudou muset příjmout nepřijatelnou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Během víkendu se mi to rozleželo, takže nejspíš změním svůj hlas zpět na B. Ještě mně napadlo, nešlo by (lépe řečeno bylo by reálné) to N v logu udělat plastické, ve stejné měděné barvě jako je vteřinovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 B bych snesl, byla to moje první, intuitivní, volba, pak jsem se přešaltoval na D, neboť je to takové "obrázkovo Vernovské". Takže mohu konstatovat, že B i D se mi líbí a je skoro jedno, která z těchto dvou verzí bude vybrána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Jsem na tom úplně stejně, líbí se mi oboje. Takže to udělám jinak, můj hlas zůstane tam kde je a rozodnutí nechám na někom jiném . Třeba ještě názor změní někdo, kdo hlasoval pro variantu A nebo C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Po delší úvaze zůstávám u D.B je na první pohled líbivější, ale ty paprsky mi připomínají sluníčko, hodinky to dělá takové veselé.Naopak D vypadá zasmušile, ta giloš je méně výrazná, k duchu hodinek to podle mě sedí lépe. Jak by asi vypadala varianta E? Giloš by nebyla vertikálně jako u D, ale horizontálně (evokovalo by to hlubinu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Jak by asi vypadala varianta E? Giloš by nebyla vertikálně jako u D, ale horizontálně (evokovalo by to hlubinu). Nejak takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 hlasoval bych pro horizontalni gilos..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ta horizontalni gilos, je podstatne lepsi, nez vertikalni, pokud by se dostalo do hlasovani i E, opustim B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Jo tak to by stálo za změnu hlasování, ty vodorovné pruhy jsou lepší. Takže moje další volba bude, bude-li přidáno E, mezi D a E. A zatím mě to táhne spíše k E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Mně se taky docela líbí ta horizontální giloš. Asi bych jí i hlas dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Dobrý nápad Nigu, taky E, pokud bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Chlapi zadny problem, pridal jsem volbu E. Nahledy v puvodnim postu Hlasovani tedy prodluzuji do ctvrtku 30.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.