Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viktore a půjde to vůbec přečíst (stejně jako MiM nad mimostředkou)? Já to sotva přelouskám v kompu, kde je ta velikost mnohonásobně větší než ve skutečnosti.

Prehledl jsem Tvuj dotaz, odpovim Ti otazkou, precetl jsi na svych POckach napis swiss made ? MiM bude vetsi.
  • Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nakonec jsem se mezi B a D rozhodl pro B. I kdyz chapu navaznost svisleho srafovani na originalni rytiny a Zemana, prilis mi to pripomina primkovske pizama... to by me asi casem stvalo.

Odesláno

A stale jsem pro, aby se volici variant, u kterych uz je jasne, ze neprojdou, priklonili na posledni chvili k jednomu ze dvou favoritu. Bude tak podle me vysledek zretelnejsi.

Odesláno

Malá tématická(?) vložka pro potěchu ducha: První úspěšná ponorka Turtle Davida Bushnella - v roce 1775 vyplula do útoku proti anglickým lodím.

Odesláno

A stale jsem pro, aby se volici variant, u kterych uz je jasne, ze neprojdou, priklonili na posledni chvili k jednomu ze dvou favoritu. Bude tak podle me vysledek zretelnejsi.

Ano, to se mi zdá rozumné, nakonec je to i jejich zájem, protože tím zvolí pro sebe přijatelný kompromis a nebudou muset příjmout nepřijatelnou variantu.
Odesláno

Během víkendu se mi to rozleželo, takže nejspíš změním svůj hlas zpět na B. Ještě mně napadlo, nešlo by (lépe řečeno bylo by reálné) to N v logu udělat plastické, ve stejné měděné barvě jako je vteřinovka?

Odesláno

B bych snesl, byla to moje první, intuitivní, volba, pak jsem se přešaltoval na D, neboť je to takové "obrázkovo Vernovské". Takže mohu konstatovat, že B i D se mi líbí a je skoro jedno, která z těchto dvou verzí bude vybrána.

Odesláno

Jsem na tom úplně stejně, líbí se mi oboje. Takže to udělám jinak, můj hlas zůstane tam kde je a rozodnutí nechám na někom jiném :whistling: . Třeba ještě názor změní někdo, kdo hlasoval pro variantu A nebo C.

Odesláno

Po delší úvaze zůstávám u D.

B je na první pohled líbivější, ale ty paprsky mi připomínají sluníčko, hodinky to dělá takové veselé.

Naopak D vypadá zasmušile, ta giloš je méně výrazná, k duchu hodinek to podle mě sedí lépe.

Jak by asi vypadala varianta E? Giloš by nebyla vertikálně jako u D, ale horizontálně (evokovalo by to hlubinu).

Odesláno

Jo tak to by stálo za změnu hlasování, ty vodorovné pruhy jsou lepší. Takže moje další volba bude, bude-li přidáno E, mezi D a E. A zatím mě to táhne spíše k E.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...