Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Dneska jsem byl mino net, jen jsem to proletel (zitra to proctu dukladne). Ovsem jako prvni me napapdlo, co se vratit jeden krok zpet a znovu se zamyslet nad podobou plastickych indexu. Co vy na to ?
pevo Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Nemám nic proti, jen aby se nám to ale trochu nerozplizlo. Hlasování je bezva, ale přílišná demokracie je na ho.no. Jsem pro osvícenou diktaturu... ber, nech být.
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Dneska jsem byl mino net, jen jsem to proletel (zitra to proctu dukladne). Ovsem jako prvni me napapdlo, co se vratit jeden krok zpet a znovu se zamyslet nad podobou plastickych indexu. Co vy na to ? Já jsem pro. 99% potápek má jen indexy, mám to tak zafixované, proto si na ta čísla nemůžu zvyknout.
sect Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Ale taky 99% potápek má obě ručky . Jsem taky pro, ale mohl by jsi udělat návrhy včetně ruček, A a D (mimo římských čísel)? Třeba pak už bude jasné, že jediná schůdná cesta jsou normální čísla .
Z. Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 ... Třeba pak už bude jasné, že jediná schůdná cesta jsou normální čísla . Normální čísla jsou dobrá pro normální lidi. Ale my tady až tak normální nejsme... Nebo snad jo? A chtěli jsme snad taky něco trochu jiného než "normální" hodinky. Nebo ne?
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Ale taky 99% potápek má obě ručky A ty naše copak ne???
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Melo by se probehle hlasovani respektovat. A hlasujici pri dalsim hlasovani k nemu prihlizet. A proc se to vlastne resi, zatim D vede a to se k tem rimskym cislicim skvele hodi. edit Pokud by se mermomoci melo neco prehodnocovat, tak by to mel byt ten "moderni" lodni sroub.
sect Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Normální čísla jsou dobrá pro normální lidi. Ale my tady až tak normální nejsme... Nebo snad jo? A chtěli jsme snad taky něco trochu jiného než "normální" hodinky. Nebo ne? Jak psal NIGH výše, 99% potápek má jen indexy, takže s číslama to trochu jiné bude ne? A ty naše copak ne??? No předpokládám že jedna bude skoro neviditelná......
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 No předpokládám že jedna bude skoro neviditelná...... Mozna se o tom melo hlasovat jeste pred jejich tvarem.
sect Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Co se tyka rucek, v tuto chvili nebudeme resit zda bude cerna hodinova ci minutova rucka. Vzhledem k tomu, ze se budou rucky vyrabet z nerezu a nasledne upravovat PVD technologii na pozadovanou barvu je teoreticky (zduraznuji teoreticky) mozne, ze pri finalni objednavce si kazdy zvoli kombinaci, ktera mu bude nejlepe vyhovovat (dvojrucky, cerna hodinova ci minutova rucka). Možná to tady Baker popisoval.
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 No zni to jako by teto variante ani sam Baker neveril.
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 A co dát na ciferník kulaté indexy (jako ty nýty na lunetě) a do nich vyseknout ty římský čísla?
pavča Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 No zni to jako by teto variante ani sam Baker neveril. Já v tuto variantu doufám jako v záchranu (tedy pokud nevyhraje varianta s viditelnou hodinovou a neviditelnou minutovou ručkou), protože jinak je to, dle mého, nanic. Stačí si na zkoušku u posledních návrhů variant s ručkami stáhnout jas nebo jen přimhouřit oči, aby ta neviditelná ručka nebyla vidět, jako tomu bude v šeru a k čemu ten údaj kolik je minut je, když nevidíte polohu hodinové ručky? Naopak z polohy hodinové ručky lze docela dobře odhadnout minuty i když minutová ručka není vidět.
pikec Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Ale přeci je to tvořeno jako vzpomínka na verneovky přesněji 20 tisíc mil pod mořem. Ponorka, stáří a tak. Tak by to mělo být něco co není normální. Osobně jsem zatím vždy hlasoval pro to co nakonec vyšlo nebo prostě jsem byl s výsledkem hlasování spokojen. A i ručky mě nedělají problém i když navrhuji úplně jiné. Děláme přeci něco co bude na první pohled jiné!!!
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Jak psal NIGH výše, 99% potápek má jen indexy, takže s číslama to trochu jiné bude ne? No předpokládám že jedna bude skoro neviditelná...... Uvidíme, jak to dopadne. Ale zase je pravda, že spousta potápek má hodinovou ručku hodně potlačenou (ať už barevně či rozměrově), ve srovnání s minutovou. Třeba Doxa to nazývá "dwarf hour hand", čili trpasličí hodinová ručka.
pikec Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 A co dát na ciferník kulaté indexy (jako ty nýty na lunetě) a do nich vyseknout ty římský čísla? To bych je už radši vysekl římské do nýtů a minutové okruží nebo jak se to řekne mírně zvětšil.
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 To bych je už radši vysekl římské do nýtů a minutové okruží nebo jak se to řekne mírně zvětšil. Jenže to pak bude vypadat jako Corum Romulus, ti dali jako první na lunetu římská čísla.
pikec Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Já v tuto variantu doufám jako v záchranu (tedy pokud nevyhraje varianta s viditelnou hodinovou a neviditelnou minutovou ručkou), protože jinak je to, dle mého, nanic..... Souhlas vždyť Nemo se procházel pod mořem na hodiny né na minuty.
pikec Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Jenže to pak bude vypadat jako Corum Romulus, ti dali jako první na lunetu římská čísla. Aha díky koukám na to, ale naše římské menší a v nýtech.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.