Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ještě mně napadlo, nebylo by lepší udělat viditelné ručky v barvě pouzdra? Ať tam není té mědi moc a ať se to nebije s tou vrtulí?

Šlo by udělat Ečkovou minutovku a Fkovou hodinovku? Ta je fak dobrá.

Ani jedno neni imho ta spravna cesta.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Máš pravdu, čekal jsem od té kombinace trochu více, zůstávám u své původní volby, to je E s mohutnější viditelnou hodinovou ručkou. Díky.

edit: a čtyřka rozhodně ve formátu IIII

Odesláno

A k Fkové hodinovce přidat minutovku stejného tvaru? Ta ocel asi fakt ne, vypadá to jako skládačka.....
Odesláno

Nějak se mi nedaří překousnout skeleton ručky,mám je na Zenithech a je to jediná věc, kterou bych jim vytknul

Odesláno

Mně se to líbí. Ta zvětšená hodinovka jim prospěla, skeleton mi přijde dobrej a celkově mám z toho příjemnej pocit.

Až se bojím zeptat, jak na tom budeme s kvalitou provedení.

Co od toho čekáte, Bakere & Luku?

Kvalita na úrovni Steinhart limitky? Nebo vyšší level?

Vizualizace je super, ale aby to nezabilo horší technický provedení. Můžete pak alespoň naznačit, jak je to s dodavateli? Díky.

Odesláno

Až se bojím zeptat, jak na tom budeme s kvalitou provedení.

Co od toho čekáte, Bakere & Luku?

Kvalita na úrovni Steinhart limitky? Nebo vyšší level?

Na toto asi nebude lehke odpovedet, zkusim to takto:

Pouzdro: cekame az bude hotovy prototyp pouzdra, na kterem, se pripadne vychaji mouchy a pak budeme schopni udelat nejake hodnoceni

Cifernik: ve hre jsou dva renomovani dodavatele, pro ktere by mel byt takovy cifernik hracka, otazkou je, v jakych casovych terminech se s nami budou bavit

Rucky: resi se, diky vrtuli a pozadavku na zaktiveni lopatek to neni snadny, hodinova a minutova rucka by mely byt v pohode

Obecne, obema nam prosly rukama mraky hodinek a trofnu si rict, ze jsme oba vysazeni na detaily, v tomto duchu se budeme snazit o celkovy vysledek.

Je ovsem nutno mit stale na pameti celkovou cenu hodinek s tim, ze se vse vyrabi de facto na zakazku a jeste ve velmi omezene serii, tim nechci nijak snizovat kvalitu vysledku, ale "Breguet" od toho necekejte.

Odesláno

Jsem tu ucho, ale tyhle jsou nádherné a z fleku bych do nich šel. Nepřemýšlíte o rozšíření počtu?? Kdyžtak chci alespoň planě doufat coby náhradník - je-li to možné. Díky

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale nadále se mi ta IIII nelíbí...stříbrné, resp. ocelové ručky ne, vypadá to divně...za mě stále F

Odesláno

Ono to není lehký. Já napřed chtěl ochranu korunky, pak jinou giloš i indexy, ručky bych taky mohl mítl i jiné... Ale nic zatím nebyla nepřekousnutelná překážka a často jsem i změnil hlasování v zájmu toho, abychom se někam dobrali, nebo volil pro sebe menší zlo. Přesto jsem příjemně překvapený, jak ten celek zatím sedí a už teď jsem přesvědčený, že svoje místo nikomu nepřepustím. Díky všem za náměty!

Odesláno

Hmmmm... Hodne dlouho jsem tu nebyl a ted se koukam, jak se vyvyjime.

A nemam z toho moc radost. Nejak se mi vytratila puvodni myslenka, ze by mely hodinky evokovat hloubkomer. Hloubkomer s rimskejma cislama?!? :-/

To jenom, proc jsem hlasoval pro zpethlasovani o indexech....

Rucicky jsou dobry. BTW pokud by nahodou mela byt moznost individualizace/vyberu cerneni hodinove, ci minutove, tak bych chtel cerne obe... ;-)

Good job, boys! :-)

Odesláno

IIII je pro me urcite neprekousnutelna.

To fakt nejde, co kdyz si toho nekdo vsimne? :)

Clovece taky jsem s tim chvili bojoval, ale vzhledem k vyvazeni ciferniku to tak pouzivaji temer vsichni.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak ho poučíš:

Římané obvykle psali číslo 4 jako IIII, číslo 40 jako XXXX, číslo 999 jako DCCCCLXXXXVIIII..... Číslici 4 lze napsat správně jako IV i jako IIII.

Zdroj: wikipedie, Římské číslice

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...