pevo Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 A kdyby mělo E masivnější hodinovku... No jo, nudím se, tak jsem to zkusil. Jen tak, pro představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 ty bikolor rucky vypadaj fakt blbe, ve vsech provedenich.bud jedna nebo jednobarevne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Pikec - klasické ručičky ze spousty kapsáčů, kup si je v tom Parexu a následně prohoď vrrrrrrr Budou asi velké. Tak jsem přehodnotil hlasování a ručky dávám za E. Také jsem už psal, že IIII a né IV. A osobně u mě asi jedině projde hodinovka výrazná a minutovka tmavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 vrrrrrrr Budou asi velké. snad to nebude tak horké Začínám chápat proč návrhy pěkných věcí zaberou dloooouhou dobu, nechal jsem to opět odležet a volba E mi připadne vhodná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 No jo, nudím se, tak jsem to zkusil. Jen tak, pro představu. Chválihodná snaha , já jsem si po chvíli přeskakování mezi stránkami, pak prohlížeči, abych posoudil, jak víc je masivnější tvá verze, dal Bakerův a tvůj návrh vedle sebe. Souhlasím s tím, jen bych ji udělal po okruží, ale to bude dáno postupem, jakým si to upravil, nebo by jsi chtěl, aby přesahovala? Tyhle ručky mají, jak obliny ke šroubu, tak i hrany k těm indexům. Barevnost nechávám na dalším vývoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Bude-li opravdu u E hodinová (viditelná) ručka o hodně mohutnější, tak bude tato varianta z mého pohledu nejlepší. U F se mi líbila právě mohutná hodinová (viditelná) ručka, ale vadilo mi u ní nakonec přece jen to, že každá ručka je tak zásadně jiného typu. Nejdříve se mi to tak nezdálo, ale s časovým odstupem mi to začalo připadat rušivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Pevo, myslim, ze to je dobry smer, libi se mi to. V pondeli to udelam. Chlapi myslim, ze jdeme dobrym smerem, zvazte jeste jednou zda ma smysl se vracet zpet k indexum, po prvni serii rucek jsem mel pocit, ze jsme ve slepe ulicce, ale ted mam pocit ze by byl navrat kontraproduktivni. Hlasovani prodluzuji do patku 22.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 nebo by jsi chtěl, aby přesahovala? Ne ne, dělal jsem to na noťasu na zahradě a blbě viděl, rozhodně lícovat s okružím. Mám taky dobrý pocit, že se to zase vrbí správně, takže za předpokladu výraznější hodinovky přehodnocuji na E a k indexům bych se taky nevracel. Nemyslím, že by se dalo vymyslet něco výrazně jiného, než co tu bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 No jo, nudím se, tak jsem to zkusil. Jen tak, pro představu. Díky moc, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Chlapi myslim, ze jdeme dobrym smerem, zvazte jeste jednou zda ma smysl se vracet zpet k indexum, po prvni serii rucek jsem mel pocit, ze jsme ve slepe ulicce, ale ted mam pocit ze by byl navrat kontraproduktivni. Už mi to k sobě ladí, už se vracet nepotřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Za mě: vracet se o krok zpět k indexům ne, římské číslice mi naprosto vyhovují, ve variantě E ladí s ručkami, a to, jako celek, mi nekoliduje s vrtulkou. Takže, dle mého, zatím varianta (za předpokladu viditelné hodinové ručky) vyhovující. edit: jo a čtyřku bych preferoval ve formátu IIII (kvůlivá optickému vyvážení ciferníku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Pevo, myslim, ze to je dobry smer, libi se mi to. V pondeli to udelam. Chlapi myslim, ze jdeme dobrym smerem, zvazte jeste jednou zda ma smysl se vracet zpet k indexum, po prvni serii rucek jsem mel pocit, ze jsme ve slepe ulicce, ale ted mam pocit ze by byl navrat kontraproduktivni. Pokud budeš dělat v pondělí úpravy, vyměň prosím i ten index na čtyřce, docela se to taky řeší. Už jsem se jednou ptal, ale nějak to zapadlo, co ta minutová ručka, pořád mi přijde kousek kratší, měla by být až k té stupnici. Souhlas s indexy a s návratem by jsme se mohli dostat do "kvadratury kruhu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Taky (dopředu) furt myslím na ten masakr s barvou ruček. Kdyby vyšla ta varianta, kterou zmiňoval Baker, že by se daly vyrobit ve dvou variantách, černá i barevná, já bych si snad objednal oboje, ty ručky přece musí stát prd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Taky (dopředu) furt myslím na ten masakr s barvou ruček. Kdyby vyšla ta varianta, kterou zmiňoval Baker, že by se daly vyrobit ve dvou variantách, černá i barevná, já bych si snad objednal oboje, ty ručky přece musí stát prd! Ano, máš pravdu, to bude síla třeba pavča už několik stránek dozadu neustále zdůrazňuje, že hodinová musí být viditelná. Pokud se pamatuji, budou ručky v PVD úpravě, tak by nemusel být problém nechat upravit požadované počty na danou barvu, trochu by to komplikovalo sestavení hodinek. Nebo, jak říkáš vyrobit dvě varianty a ke každému kusu přidat i druhou sadu ruček a majitel si je nechá prohodit podle svého vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Přesně o tom jsem uvažoval. Že si nechám přidat oboje ručky a pak si je budu moct přehazovat jak budu chtít. Stejně se jich bude muset nechat vyrobit více než 33, tak navrhuji udělat to jako standart pro všechny. Budou to první hodinky které budou mít v balení druhé ručky v jiné barvě. Proč mi nejde smazat můj hlas? Píše to, že na hlasování v této anketě nemám právo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Ještě mně napadlo, nebylo by lepší udělat viditelné ručky v barvě pouzdra? Ať tam není té mědi moc a ať se to nebije s tou vrtulí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 To není špatný nápad, chtělo by vizualizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Šlo by udělat Ečkovou minutovku a Fkovou hodinovku? Ta je fak dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Šlo by udělat Ečkovou minutovku a Fkovou hodinovku? Ta je fak dobrá. Přesně můj názor, platonicky jsem o této kombinaci uvažoval, ta hodinová ručka potřebuje být opravdu mohutná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 To bude kockopes, ale zkusim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.