NIGHTinGALE Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Jedna z mála firem, co používá římskou IV, je FC. A nevypadá to u nich zas tak špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 jsem proste konzerva zvykla na IV ... to nepredelas Tak ho poučíš: Římané obvykle psali číslo 4 jako IIII, číslo 40 jako XXXX, číslo 999 jako DCCCCLXXXXVIIII..... Číslici 4 lze napsat správně jako IV i jako IIII. Zdroj: wikipedie, Římské číslice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Diky clenovi Adam99 za sken clanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 sry za OT, ale jestli ty hodinky spatří světlo světa, tak máte mou hlubokou poklonu...domluvit se v tolika lidech je opravdu těžké, škoda, že nemám dost financí, tak aspoň držím palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 teda jesli můžu k tý IIII, vyvážený to je když je tam všech 12 čísel (třetina je potom jenom čárkovanejch, třetina s Véčkem a třetina s Xkem), když ale máte dole tu vrtuli - tak potom je to podle mě jedno jesli IV anebo IIII(edit: vlastně dobře vyvážený byste to měli takhle: IV a namísto XII dát to velký N) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Jedna z mála firem, co používá římskou IV, je FC. A nevypadá to u nich zas tak špatně. To máš pravdu, ale zase část číslic vynechali a potom to vypadá fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Ta XII by možná chtěla trošku zvýraznit, třeba zvětšit tloušťku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Mozna jo, zitra to zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 A co ji udělat jako klasickou větší 12 a zbytek nechat římský? Když mají být hodinky odlišné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 I to zkusim, ale at to neprekombinujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Výraznější snad ano, mix už by byl asi moc, ale jeden nikdy neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 A co ji udělat jako klasickou větší 12 a zbytek nechat římský?FUJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 FUJ! Ještě jsem taky mohl navrhnout 0 nebo 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Kluci, neštvěte mě, já to chci taky nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Obe varianty jsou divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Obe varianty jsou divne. Tak to se mi nelíbí ani jedno, to by z toho byla slátanina. Ale, už jsem to psal, stále bych byl pro mírné zvětšení N. To mi připadá takové uťápnuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Aby to melo smysl, musela by ta dvanactka byt podstatne vetsi. Co ji nahradit tim N? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 To jsem taky zkousel a vypadalo to divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Díky Bakerovi za vizualizace Žádná z nich se mi ale nelíbí. Těším se na barevnost ruček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Zvětšená XII je divná a 12 skoro až hnusná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.