Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Ahoj, přidávám původní seznam, aktualizovaný, podle posledních dostupných informací... Máme tu sedm původně přihlášených, co se ještě nevyjádřili, zda ještě mají zájem. Všem pošlu SZ, je podle mě dost důležité bavit se o přesném počtu s dodavateli.

1. pevo ok

2. funf5 ok

3. Head no

4. DuVen ok

5. Tenge ok

6. NIGHTinGALE no

7. Ava ok

8. JiPoLit no - hlasil

9. Saturnax ok

10. maty no

11. sect ok

12. Skipi ok

13. Z. no - hlasil

14. strejda Grga ok

15. boo-beek no - hlasil

16. vlasta66 ok

17. francin ok

18. lukin_ova ok

19. Kamil ok

20. Pikec ok

21. habadej ok

22. honza71 ok

23. igor261069 ok

24. flagolo ok

25. Radim01 ok

26. Klotzman no

27. viki no

28. gougy no

29. vikhra ok

30. Peter Velky no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Ty mi normálně čteš myšlenky, protože zrovna jsem ten seznam tvořil a jak furt překlikávám z první na poslední stranu, najednou se tu objeví tenhle příspěvek! :eek: Tak jen dodám to co jsem chtěl stejně napsat, totiž že cody už podle pravidel není náhradník, stejně jako dva před ním v původním seznamu náhradníků, takže myslím, že se pod čáru psát neměl..

Odkaz ke komentáři

Pevo, dáme si v Pze pivo...

Poslal jsem všem sedmi SZ s tímto textem...

Pánové,

už docela dlouho se tu v příslušném vlákně bavíme o limitce NEMO, momentálně jste tázáni, zda stále hodláte pokračovat, protože se hodinky dostaly do finálního stavu a chceme rozjet výrobu, proto se prosím podívejte do daného vlákna a potvrďte, nebo zrušte účast.

Díky, funf5

Odkaz ke komentáři

Pevo, dáme si v Pze pivo...

Těším se!

Myslím, že by jí měli dostat ještě ferrycz a Michal_R, kteří byli v náhradnících před codym a po posledních třech odpadlících mají právo se vyjádřit.

Odkaz ke komentáři

Už od ciferníku s římskýma číslama si lámu hlavu, zda do toho jít. A k tomu ještě ten motiv dýnka, který mě pranic neoslovuje :(

Nakonec jsem se tedy rozhodl odsoupit, i když mě to možná bude v budoucnu mrzet.

Jsou to krásný hodinky, smekám před Bakerem & LUKem a vlastně všemi, co se svými nápady na jejich vzniku podíleli. Užijte si je, kluci a díky, že jsem měl možnost se toho zúčastnit.

Odkaz ke komentáři

cody už podle pravidel není náhradník, stejně jako dva před ním v původním seznamu náhradníků, takže myslím, že se pod čáru psát neměl..

O jake jde pravidlo? Asi mi to uniklo. Proc nejsem uz nahradnik? Postni pls.
Odkaz ke komentáři

Myslím, že by jí měli dostat ještě ferrycz a Michal_R, kteří byli v náhradnících před codym a po posledních třech odpadlících mají právo se vyjádřit.

Me to neva, nejde o zivot. Jsem se pripsal, protoze jen sleduju vlakno. Baker to dal pod caru. Nic vic. Stejne to poradi skonci jinak, jako vdycky:-) Kdyz zbyde cislo a z nahradniku budu na rade ja, budu rad, handrkovat se nechci.
Odkaz ke komentáři

O jake jde pravidlo? Asi mi to uniklo. Proc nejsem uz nahradnik? Postni pls.

No myslel jsem pravidlo, že se náhradníci posunovali podle pořadí za vypadlé členy. Vzhledem k tomu, že už dávno vypadlo víc lidí než bylo připsaných náhradníků, jsi v normálním pořadníku. Tak.
Odkaz ke komentáři

díky Pevo asi jsem to nepochopil, myslel jsem že když jsem náhradníkem , tak když někdo odpadne tak se to posune o stupň výš a tudíš se dosadí za odpadlého náhradník. teď se tam dostal CODY, nic proti němu :-) a ostatní se mají dopsat sami? no pokud to na mne vyjde tak samozřejmě bych ty LE chtěl , a pokud by bylo možno číslo (uvolněné) 8 bylo by to nejsuprovější. ale uvidíme. díky.

Odkaz ke komentáři

No myslel jsem pravidlo, že se náhradníci posunovali podle pořadí za vypadlé členy. Vzhledem k tomu, že už dávno vypadlo víc lidí než bylo připsaných náhradníků, jsi v normálním pořadníku. Tak.

Dekuji, opacne jsem si to prve vylozil :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Díky za upozornění přes SZ (mám poslední dobou honičku, kde jsou ty doby, každodenního Chronomagu ;)) budou to prima kousky, samozřejmě ano

1. pevo ok

2. funf5 ok

3. Head no

4. DuVen ok

5. Tenge ok

6. NIGHTinGALE no

7. Ava ok

8. JiPoLit no - hlasil

9. Saturnax ok

10. maty no

11. sect ok

12. Skipi ok

13. Z. no - hlasil

14. strejda Grga ok

15. boo-beek no - hlasil

16. vlasta66 ok

17. francin ok

18. lukin_ova ok

19. Kamil ok

20. Pikec ok

21. habadej ok

22. honza71 ok

23. igor261069 ok

24. flagolo ok

25. Radim01 ok

26. Klotzman no

27. viki no

28. gougy ok

29. vikhra ok

30. Peter Velky no

Odkaz ke komentáři

Osobně se v tom začínám nějak ztrácet a nechápat zájemce, jen jsem upravil seznam viz. výše, členy s NO posunuty prosím o kontrolu a pod čáru bych psal náhradníky, aby to pak doplnili do toho posunutého.

1. pevo ok

2. funf5 ok

3.xxxxxxxxxxxxxxxx Head no

4. DuVen ok

5. Tenge ok

6. xxxxxxxxxxxxxxx NIGHTinGALE no

7. Ava ok

8. xxxxxxxxxxxxxxxx JiPoLit no - hlasil

9. Saturnax ok

10. xxxxxxxxxxxxxxxx maty no

11. sect ok

12. Skipi ok

13. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Z. no - hlasil

14. strejda Grga ok

15. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx boo-beek no - hlasil

16. vlasta66 ok

17. francin ok

18. lukin_ova ok

19. Kamil ok

20. Pikec ok

21. habadej ok

22. honza71 ok

23. igor261069 ok

24. flagolo ok

25. Radim01 ok

26. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klotzman no

27. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx viki no

28. gougy ok

29. vikhra ok

30. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Peter Velky no

Tímto dle všeho 9 volných míst, když se dopíšou uvedení náhradníci, tak 5 volných míst.

-------------------------------------

Nahradnici:

1. ferrycz

2. Michal_R

3. cody

4. mrakodrap

Odkaz ke komentáři

a ostatní se mají dopsat sami? no pokud to na mne vyjde tak samozřejmě bych ty LE chtěl

Klídek, v pořadníku už určitě jsi taky, on vás tam všechny zbylé náhradníky i s mrakodrapem Baker určitě pošoupne jen co na to bude mít čas.
Odkaz ke komentáři

Celkem mně pobavilo :gun_bandana: vyjádření odstupujících zájemců ve stylu: nevím co, ale něco se mi na tom nezdá.....jako celek mně to nepřesvědčilo, už ciferník se mi nelíbil atd. Proč jste neodstoupili hned a čekali 2 měsíce???

Myslím, že každý musel od začátku chápat, že to bude kompromis mezi 33 lidmi, ne pouze JEHO představa.

Spíš mi to připadá, že to tady někteří brali jako hru ve stylu hurá, můžu si zahlasovat a mysleli, že to stejně nevyjde, jako předcházející GMT. A najednou, co se to děje? Ono to vypadá, že to fakt bude realizováno.....rychle pryč, ale jakou výmluvu napsat? .....fakt SUPER, s Vámi bych se chtěl podílet i na dalších limitkách (ať je už bude vymýšlet a realizovat kdokoliv) :furious: .

Není to asi napsáno úplně výstižně, ale věřím, že každý pochopí, co jsem chtěl říct.

Pokud máte zájem někdo další, pište sem, nebo SZ Bakerovi. Pod 33 ks se nejspíš nic realizovat nebude :crying_anim: a to by byla škoda.

Odkaz ke komentáři

Není to asi napsáno úplně výstižně, ale věřím, že každý pochopí, co jsem chtěl říct.

Ale naopak napsal jsi to velmi výstižně, měl jsem chuť napsat něco podobného, otázkou je jen, jak dlouho dát těm, co se neozvali ani na mou SZ???

Pro ty co by je limitka zajímala, prosím hlaste se... Díky.

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se, ze jsem vlakno nesledoval, budiz moji omluvou prace a nasledna mesicni dovolena.

Popravde me prekvapilo, jak rychle se finalni podoba vyvinula, ja tem rimskym cislum nefandim, nebudou to hodinky pro mne, tak ustupuji nahradnikum a Vam vsem preji vydarenou realizaci, tak at to dotahnete a stoji to za to!

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...