funf5 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Ahoj, přidávám původní seznam, aktualizovaný, podle posledních dostupných informací... Máme tu sedm původně přihlášených, co se ještě nevyjádřili, zda ještě mají zájem. Všem pošlu SZ, je podle mě dost důležité bavit se o přesném počtu s dodavateli. 1. pevo ok2. funf5 ok3. Head no4. DuVen ok5. Tenge ok6. NIGHTinGALE no7. Ava ok8. JiPoLit no - hlasil9. Saturnax ok10. maty no11. sect ok12. Skipi ok13. Z. no - hlasil14. strejda Grga ok15. boo-beek no - hlasil16. vlasta66 ok17. francin ok18. lukin_ova ok19. Kamil ok20. Pikec ok21. habadej ok22. honza71 ok23. igor261069 ok24. flagolo ok25. Radim01 ok26. Klotzman no27. viki no28. gougy no29. vikhra ok30. Peter Velky no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Ty mi normálně čteš myšlenky, protože zrovna jsem ten seznam tvořil a jak furt překlikávám z první na poslední stranu, najednou se tu objeví tenhle příspěvek! Tak jen dodám to co jsem chtěl stejně napsat, totiž že cody už podle pravidel není náhradník, stejně jako dva před ním v původním seznamu náhradníků, takže myslím, že se pod čáru psát neměl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Pevo, dáme si v Pze pivo... Poslal jsem všem sedmi SZ s tímto textem...Pánové, už docela dlouho se tu v příslušném vlákně bavíme o limitce NEMO, momentálně jste tázáni, zda stále hodláte pokračovat, protože se hodinky dostaly do finálního stavu a chceme rozjet výrobu, proto se prosím podívejte do daného vlákna a potvrďte, nebo zrušte účast. Díky, funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Pevo, dáme si v Pze pivo... Těším se! Myslím, že by jí měli dostat ještě ferrycz a Michal_R, kteří byli v náhradnících před codym a po posledních třech odpadlících mají právo se vyjádřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Těším se! Myslím, že by jí měli dostat ještě ferrycz a Michal_R, kteří byli v náhradnících před codym a po posledních třech odpadlících mají právo se vyjádřit. OK, přepošlu i jim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Už od ciferníku s římskýma číslama si lámu hlavu, zda do toho jít. A k tomu ještě ten motiv dýnka, který mě pranic neoslovuje Nakonec jsem se tedy rozhodl odsoupit, i když mě to možná bude v budoucnu mrzet.Jsou to krásný hodinky, smekám před Bakerem & LUKem a vlastně všemi, co se svými nápady na jejich vzniku podíleli. Užijte si je, kluci a díky, že jsem měl možnost se toho zúčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Do poslední chvíle jsem byl na vážkách, ale nakonec tedy ne. Přeji vám, ať se povedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 A je to! Náhradníci došli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 cody už podle pravidel není náhradník, stejně jako dva před ním v původním seznamu náhradníků, takže myslím, že se pod čáru psát neměl.. O jake jde pravidlo? Asi mi to uniklo. Proc nejsem uz nahradnik? Postni pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Myslím, že by jí měli dostat ještě ferrycz a Michal_R, kteří byli v náhradnících před codym a po posledních třech odpadlících mají právo se vyjádřit. Me to neva, nejde o zivot. Jsem se pripsal, protoze jen sleduju vlakno. Baker to dal pod caru. Nic vic. Stejne to poradi skonci jinak, jako vdycky:-) Kdyz zbyde cislo a z nahradniku budu na rade ja, budu rad, handrkovat se nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 O jake jde pravidlo? Asi mi to uniklo. Proc nejsem uz nahradnik? Postni pls. No myslel jsem pravidlo, že se náhradníci posunovali podle pořadí za vypadlé členy. Vzhledem k tomu, že už dávno vypadlo víc lidí než bylo připsaných náhradníků, jsi v normálním pořadníku. Tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 díky Pevo asi jsem to nepochopil, myslel jsem že když jsem náhradníkem , tak když někdo odpadne tak se to posune o stupň výš a tudíš se dosadí za odpadlého náhradník. teď se tam dostal CODY, nic proti němu :-) a ostatní se mají dopsat sami? no pokud to na mne vyjde tak samozřejmě bych ty LE chtěl , a pokud by bylo možno číslo (uvolněné) 8 bylo by to nejsuprovější. ale uvidíme. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Ferry zatim nemame ani prase v chlivku, na porcovani je cas.. Uvidime jak dopadne vysledek poradi a kdo jeste vypadne. Kdyz tak si pak strihnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 No myslel jsem pravidlo, že se náhradníci posunovali podle pořadí za vypadlé členy. Vzhledem k tomu, že už dávno vypadlo víc lidí než bylo připsaných náhradníků, jsi v normálním pořadníku. Tak. Dekuji, opacne jsem si to prve vylozil :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Díky za upozornění přes SZ (mám poslední dobou honičku, kde jsou ty doby, každodenního Chronomagu ) budou to prima kousky, samozřejmě ano 1. pevo ok2. funf5 ok3. Head no4. DuVen ok5. Tenge ok6. NIGHTinGALE no7. Ava ok8. JiPoLit no - hlasil9. Saturnax ok10. maty no11. sect ok12. Skipi ok13. Z. no - hlasil14. strejda Grga ok15. boo-beek no - hlasil16. vlasta66 ok17. francin ok18. lukin_ova ok19. Kamil ok20. Pikec ok21. habadej ok22. honza71 ok23. igor261069 ok24. flagolo ok25. Radim01 ok26. Klotzman no27. viki no28. gougy ok29. vikhra ok30. Peter Velky no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Osobně se v tom začínám nějak ztrácet a nechápat zájemce, jen jsem upravil seznam viz. výše, členy s NO posunuty prosím o kontrolu a pod čáru bych psal náhradníky, aby to pak doplnili do toho posunutého. 1. pevo ok2. funf5 ok3.xxxxxxxxxxxxxxxx Head no4. DuVen ok5. Tenge ok6. xxxxxxxxxxxxxxx NIGHTinGALE no7. Ava ok8. xxxxxxxxxxxxxxxx JiPoLit no - hlasil9. Saturnax ok10. xxxxxxxxxxxxxxxx maty no11. sect ok12. Skipi ok13. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Z. no - hlasil14. strejda Grga ok15. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx boo-beek no - hlasil16. vlasta66 ok17. francin ok18. lukin_ova ok19. Kamil ok20. Pikec ok21. habadej ok22. honza71 ok23. igor261069 ok24. flagolo ok25. Radim01 ok26. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klotzman no27. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx viki no28. gougy ok29. vikhra ok30. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Peter Velky no Tímto dle všeho 9 volných míst, když se dopíšou uvedení náhradníci, tak 5 volných míst.-------------------------------------Nahradnici:1. ferrycz2. Michal_R 3. cody4. mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 a ostatní se mají dopsat sami? no pokud to na mne vyjde tak samozřejmě bych ty LE chtěl Klídek, v pořadníku už určitě jsi taky, on vás tam všechny zbylé náhradníky i s mrakodrapem Baker určitě pošoupne jen co na to bude mít čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Celkem mně pobavilo vyjádření odstupujících zájemců ve stylu: nevím co, ale něco se mi na tom nezdá.....jako celek mně to nepřesvědčilo, už ciferník se mi nelíbil atd. Proč jste neodstoupili hned a čekali 2 měsíce???Myslím, že každý musel od začátku chápat, že to bude kompromis mezi 33 lidmi, ne pouze JEHO představa.Spíš mi to připadá, že to tady někteří brali jako hru ve stylu hurá, můžu si zahlasovat a mysleli, že to stejně nevyjde, jako předcházející GMT. A najednou, co se to děje? Ono to vypadá, že to fakt bude realizováno.....rychle pryč, ale jakou výmluvu napsat? .....fakt SUPER, s Vámi bych se chtěl podílet i na dalších limitkách (ať je už bude vymýšlet a realizovat kdokoliv) . Není to asi napsáno úplně výstižně, ale věřím, že každý pochopí, co jsem chtěl říct. Pokud máte zájem někdo další, pište sem, nebo SZ Bakerovi. Pod 33 ks se nejspíš nic realizovat nebude a to by byla škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Není to asi napsáno úplně výstižně, ale věřím, že každý pochopí, co jsem chtěl říct. Ale naopak napsal jsi to velmi výstižně, měl jsem chuť napsat něco podobného, otázkou je jen, jak dlouho dát těm, co se neozvali ani na mou SZ??? Pro ty co by je limitka zajímala, prosím hlaste se... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Head Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Omlouvam se, ze jsem vlakno nesledoval, budiz moji omluvou prace a nasledna mesicni dovolena.Popravde me prekvapilo, jak rychle se finalni podoba vyvinula, ja tem rimskym cislum nefandim, nebudou to hodinky pro mne, tak ustupuji nahradnikum a Vam vsem preji vydarenou realizaci, tak at to dotahnete a stoji to za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.