Ondras_CZ Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 zdravimzaujala me tato nabidka hodinek hamilton http://www.chrono24.cz/hamilton/h68582533--mens--chronograph-quartz-watch--id1674220.htm?dosearch=true&manufacturerIds=112&picnum=0&query=hamilton&searchResultIndex=37&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fhamilton%2Findex-2.htmmate nekdo zkusenosti? Vyplati se tu nakupovat, aby mi neprislo neco jineho, pripadne aby vubec neco prislo...?
blackhead Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 zdravim zaujala me tato nabidka hodinek hamilton http://www.chrono24.cz/hamilton/h68582533--mens--chronograph-quartz-watch--id1674220.htm?dosearch=true&manufacturerIds=112&picnum=0&query=hamilton&searchResultIndex=37&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fhamilton%2Findex-2.htm mate nekdo zkusenosti? Vyplati se tu nakupovat, aby mi neprislo neco jineho, pripadne aby vubec neco prislo...? Ahoj, najdi si radsi neco z EU, z emeriky bys musel zaplatit jeste DPH+clo+postovny, cekal bys mesic a tezko bys to vyreklamoval kdyby neco, kup od nejakyho overenyho prodejce (trust seller).
bindo Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Nie som si istý ale nemá náhodou Hamilton 3 ročnú medzinárodnú záruku? Alebo sa mýlim? Ahoj, najdi si radsi neco z EU, z emeriky bys musel zaplatit jeste DPH+clo+postovny, cekal bys mesic a tezko bys to vyreklamoval kdyby neco, kup od nejakyho overenyho prodejce (trust seller).
Quido Morava Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Psal jsem přímo na Hamilton a ptal jsem se mimo jiné na záruky - uplatnit 3letou záruku lze jen přímo v USA (v případě potřeby poslat vadný kus přímo k nim) anebo u oficiálních dodavatelů a v zemích, kde zákon nebo příslušné předpisy toto respektují. V našem případě je to na prodejci, kde Hamiltony koupíte, zda 3letou záruku uznají a reklamaci u výrobce vyřídí, není to však jejich povinnost, ta je dle zákona u nás povinně 2letá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se