Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 6. 2011 v 6:02, 'Churchill' napsal:

To mě poser ...

1. jsou to moje hodinky, mám tah i tehle rubber (Lukine, Olí není magor, aby do mého chlubícího vlákna dávala cizí hodinky)

2. z první strany tohohle vlákna mi záhadně zmizely fotky

Já myslím, že víc toho štěstí po ránu asi neunesu

Toš promiň.

Jsem chtěl jen uklidnit vznikající při ...Se do toho příště nebudu montovat.:sad01_anim:

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 27. 7. 2011 v 16:11, 'netvor' napsal:

super!!! ten kaucuk je z ebaya? mozes prezradit predajcu? nie je origo vsak...

Podla farby fakt nebude.. vypada to na nejakej silikonovej bazmek z vychodu viz: http://www.ebay.co.uk/itm/22MM-STRAP-OMEGA-BAND-SEAMASTER-PLANET-OCEAN-ORANGE-/310304839921?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483f9c18f1#ht_6550wt_1139

Ale co na prazdniny jako jednorazovy slipy dobry :)

Odesláno
  V 27. 7. 2011 v 16:11, 'netvor' napsal:

super!!! ten kaucuk je z ebaya? mozes prezradit predajcu? nie je origo vsak...

Jojo, je z ebay http://cgi.ebay.com/22MM-RUBBER-BAND-STRAP-OMEGA-SEAMASTER-PLANET-OCEAN-/370429507583?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563f51b7ff#ht_973wt_816

orig. pochopitelně není. ani jsem nezaznamenal, že by se takový origo dělal. K mé smůle. Takže jsem to řešil takhle. Za 5 dní byl doma. Jen není v reálu tak jasně oranžový jako na fotkách. Jinak pohoda.

Odesláno

No taky jsem na to koukal, asi se na něj mrknu k Dušákovi, chce to vidět na živo. Pokud ho tam už mají.

I když ... posílal jsem jim poptávku na ty kaučuky, co mám v sekci "Koupím". Odpověděli, že mají jen černý a ten druhý s oranžovým šitím přešli taktním mlčením. Žádné "objednat lze" nebo něco podobného.

Odesláno

Takže jsem to nevydržel, dal na radu Seamastera a dneska vlítl k Dušákovi pro ten novej model colooranžovýho rubberu. A tady je výsledek. Kurefsky pěkný! :)

post-3318-049792600 1312459600.jpg

post-3318-048222800 1312459611.jpg

Odesláno
  V 4. 8. 2011 v 12:07, 'Churchill' napsal:

Takže jsem to nevydržel, dal na radu Seamastera a dneska vlítl k Dušákovi pro ten novej model colooranžovýho rubberu. A tady je výsledek. Kurefsky pěkný! :)

Tak to je mazec. Já bych oranžový mít nemoh, vypadá to na mě blbě, ale tohle je mazec...
Odesláno

Rek bych se zalezi na osobnosti kterou to doplnuje. Ja jsem hodinkove cernocernej, ale verim ze pokud je nekdo plazovy typ formatu Dana Nekonecneho, nelze jinak :)

Odesláno

Nooo, hezký , hoši.. jen tak dál..

Já mám tyhle oranžády už přes rok, pořád se na ně nemůžu vynadívat,

mám je ale na tahu. páč kůže časem sm.dí jak rasův pytel,

nebo kšíry na psa....

PRacovnu mám laděnou taky orange, tak je to hóodně pěkný..

Odesláno

tak toto je podla mna pecka... na koko vysiel ak nie je tajomstvo? ja tam spona? inac na ten pred tym som sa pytal schvalne lebo ho mam dokonca aj od toho isteho predajcu len ten tvoj sa mi zdal nejaky jasnejsie oranzovy preto som sa pytal:)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...