Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stále mi to leží v hlavě - uvažuji o pořízení si rádiem řízených digitálních hodinek Junghans Mega 1000 026/4802 . Vybíral jsem nejprve mezi variantou s inverzním a neinverzním displejem a došel jsem (po konzuktacích) k tomu, že raději neinverzní. Další dilema je řemen, zda kůži či gumu. Přikláním se zatím intuitivně spíše ke gumě, zdá se mi, že k těmto hodinkám lépe sedí, ale nevím, zda je příjemná na nošení. Máte s těmito hodinkami někdo zkušenost, jaká je čitelnost ve dne, v noci, jaký máte řemen, jak se ovládají, atd.? Prosím o jakoukoli zkušenost. Díky.

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Tak já mám inverzní a na tahu. Co se týče mých, tak čitelnost na světle je vynikající. V podstatě čím více světla, tím více jsou číslice vidět. Mají zlatý nádech. V noci, pokud natočím displej proti světlu, dá se to přečíst, jinak samozřejmě použiju osvětlení. Tah je perfektní, hodinky jsou příjemně nositelné.

Návštěvník ?po
Odesláno

tyhle co máš na obrázku mám doma asi dva dny x předtím jsem měl dvoje s negativním displejem (celočerné a titanové) = pro můj a zřejmě i pro tvůj :-) slábnoucí zrak je lepší volba se světlým displejem

Návštěvník Tada
Odesláno

já bych šel asi do kombinace titan/titan, měl jsem je v ruce a byly moc fajn.

Odesláno

tyhle co máš na obrázku mám doma asi dva dny x předtím jsem měl dvoje s negativním displejem (celočerné a titanové) = pro můj a zřejmě i pro tvůj :-) slábnoucí zrak je lepší volba se světlým displejem

Jo, to je přesně ono, slábnoucí zrak to je to , co je mi vlastní. Jsem rád, že mi potvrzuješ, po zkušenosti s obojím, že vhodnější je neinverzní displej. Ještě jaký máš pocit z gumového řemenu? Do titanu se mi nějak moc nechce.
Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Jo, to je přesně ono, slábnoucí zrak to je to , co je mi vlastní. Jsem rád, že mi potvrzuješ, po zkušenosti s obojím, že vhodnější je neinverzní displej. Ještě jaký máš pocit z gumového řemenu? Do titanu se mi nějak moc nechce.

já jsem si gumu vybral úmyslně, protože se v tom nedrží bordel jako v tahu a dá se to snadno omýt - "řemen" je asi poloviční tloušťky jako třeba u sinn ( to jsi určitě viděl) - je měkoučkej jako milisův p.e.n.i.s. a stejně tak heboučkej :D -- je to prostě dobrá guma - hehe - jestli chceš tak ti je ukážu a možná je budou mít v tom malém Koscomu

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

já jsem si gumu vybral úmyslně, protože se v tom nedrží bordel jako v tahu a dá se to snadno omýt - "řemen" je asi poloviční tloušťky jako třeba u sinn ( to jsi určitě viděl) - je měkoučkej jako milisův p.e.n.i.s. a stejně tak heboučkej :D -- je to prostě dobrá guma - hehe - jestli chceš tak ti je ukážu a možná je budou mít v tom malém Koscomu

Díky, moc rád bych je viděl v reálu, ale nechci Tě obtěžovat, podívám se nejprve do Koscomu. Pokud jde o měkkost a hebkost řemenu, nechci obtěžovat milise, třeba je budou mít v Koscomu i na gumě. Díky.

edit: omlouvám se milisovi, ale nedalo mi to.

Upraveno uživatelem pavča
Návštěvník ?po
Odesláno

Mám je na kůži jako decentní oblekovky, mám je rád ;) Kdyby se někdo chtěl zbavit tahu či gumy (na Junghansy...), měl bych zájem.

zkus oslovit kubsona - prodává Junghans x nevím tedy jestli náhradní díly, ale určitě to bude umět :D

*jinak na těch hodinkách oceňuju, že zobrazují datum v režimu den x měsíc x rok - to jsem snad na ničem digitálním co mi prošlo rukama neviděl

Odesláno

zkus oslovit kubsona - prodává Junghans x nevím tedy jestli náhradní díly, ale určitě to bude umět :D

*jinak na těch hodinkách oceňuju, že zobrazují datum v režimu den x měsíc x rok - to jsem snad na ničem digitálním co mi prošlo rukama neviděl

Sorry za OT :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Sorry za OT :

no jo, ale tohle je africky - rok x měsíc x den Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

Sorry za OT :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale toto je formát rok - měsíc - den, což mě přivádí k zoufalství, proč není možná volba formátu zobrazení.

edit: aha, ypo už to napsal, pardon

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Mám je na kůži jako decentní oblekovky, mám je rád ;)

Mám to úplně stejně: inverzní na kůži, nosím je hlavně k obleku. Taky je mám rád ;)

V případě slabšího zraku bych ale volil variantu světlého displeje, čitelnost je určitě lepší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...