Biges Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Zdárec! Mám teďka trochu víc volnýho času, takže jsem uvažoval, že bych si udělal autoškolu. Můžete doporučit nějakou snadno dostupnou z centra Prahy (abych necestoval přes celý město), kde zároveň instruktoři nejsou nějací ... eee psychoni? Co znám lidi, dělal si autoškolu mimo Prahu, popřípadě zrovna tu svou pražskou nedoporučovali.Popřípadě rovnou konkrétního instruktora. Díky Upraveno 20. června 2011 uživatelem Biges
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Koupil jsem svoji holce kondicni jizdy tady http://www.auto-skola.cz/ a je spokojena, solidni cena i jednaní. Jak je to s ridicakem nevim.
Jay Doll Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Nejlepší autoškolou v Praze je byzpochyby Autoškola Horázný (www.ridicak.cz), jelikož její majitel je zároveň předsedou asociace autoškol, nabízí i školení řidičů referentů i profesionálů a nabízí také výcvik v angličtině a ruštině. Navíc má výborné učitele, vyjde v mnohém vstříc a hlavně člověka naučí řídit. Nešidí jízdy jako ostatní a má zkoušky pravidelně každý týden. Instruktora doporučím pokud mi řekneš, jakou skupinu si chceš dělat.
lefty Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Autoškola Wyrwolová, instruktor David Wyrwol - naprosto klidnej člověk.http://www.wyrwolova.cz/
soda Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Nejlepší autoškolou v Praze je byzpochyby Autoškola Horázný (www.ridicak.cz) Přidávám se k tomuhle tipu, dělal jsem tam papíry před rokem a nemám co vytknout. Vozová skladba taky v pohodě, mají Fabie a poslední dobou potkávám Golfy (6ky)
Biges Odesláno 21. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2011 (upraveno) Nejlepší autoškolou v Praze je byzpochyby Autoškola Horázný (www.ridicak.cz), jelikož její majitel je zároveň předsedou asociace autoškol, nabízí i školení řidičů referentů i profesionálů a nabízí také výcvik v angličtině a ruštině. Navíc má výborné učitele, vyjde v mnohém vstříc a hlavně člověka naučí řídit. Nešidí jízdy jako ostatní a má zkoušky pravidelně každý týden. Instruktora doporučím pokud mi řekneš, jakou skupinu si chceš dělat. Dík! Plánuju normální Bčko. Jinak díky i ostatním za tipy, jak www.ridicak.cz, tak www.auto-skola.cz jsou pro mně dobře dostupné, ta druhá možná o krapet líp, ale tak to snad nehraje takovou roli. Upraveno 21. června 2011 uživatelem Biges
doomlock Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 (upraveno) Zdar, hele v holešovicích je Autoškola trio http://www.autoskolatrio.cz, přímo na metru C holešovice a mají i pobočku ve Vysočanech. Naprosto v pohodě učitelé a profesionální přístup (28 jízd dle zákona, výuka v učebnách s přednáškou na plátno a zkoušky v jeden den protože mají i počítačovou zkušebnu). Navíc nejsou v žádném "spolku" na vyšší ceny jako Horázný, takže je to i finančně velmi přívětivé co jsem teď koukal. Dělal jsem tam před 2 rokama v pobočce v Bohnicích a nemůžu si to vynachválit. A suveréně nejlepší jsou učitelé Lebr (což je majitel firmy, takže mu na jméně záleží) a Škorwaga (kterého jsem měl a je to supr mladej kluk co se přesně v tomhle povolání našel) Upraveno 21. června 2011 uživatelem doomlock
Jay Doll Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 Co se týče AŠ Trio, tak se mrkněte na reference SEM . Nic moc řekl bych. Navíc nejsou v žádném "spolku" na vyšší ceny jako Horázný, takže je to i finančně velmi přívětivé... Spolek na vyšší ceny v česku? To je podle mě vtip. Zkus si ceny srovnat se západem. Ceny autoškol jsou v ČR na nejnižší možné mezi, a kdo jezdí levněji než ostatní, zákonitě na něčem šidí. Většinou je to počet jízd.
vanuska Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 (upraveno) No vida, to je ale referencí poslal jsem ti SZ Upraveno 24. června 2011 uživatelem vanuska
Návštěvník honzaj. Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Ahoj. Já vybíral z katalogu autoškol v Praze 1 www.autostudy.cz/autoskoly-praha-1 Taky jsem se bál, ať se nedostanu do rukou nějakých ... ale tam mi pomohlo, že jsem si mohl vybrat pomocí recenzí atd. Takže nakonec to bylo ok.
Rifik Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tak teď si může Biges konečně po pěti letech v klidu vybrat )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se