Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim Vas. Kedze co sa tyka hodiniek tak sa velmi nevyznam(vselijake technologie- ecodrive, kinetic a neviem co este) chcel by som Vas poprosit o nejake tipy na hodinky do cca 200+- eur (v zahranicnych obchodoch su trochu lacnejsie). Mali by byt na bezne nosenie. Mam 23 rokov a nie prilis hrubu ruku takze nemali by byt obrovske. Plusom je ak datumovnik netreba pretacat kazdy mesiac podla toho kolko ma dni. Pre pribliznu predstavu dam nejaky odkaz : http://www.mall.sk/panske-hodinky-200-400-eur/swissmilitary-by-chrono-20042st-1m . Celkom pekne su aj nejake Citizen, Seiko, alebo mozno aj dalsie znacky. Dakujem Vam za namety.

Odesláno

Ano, projdi si to tady a popřemýšlej, jestli chceš spíše sportovní nebo společenské, automaty nebo quartz, s chronografem nebo bez, jakou vodotěsnost, sklo (safír) apod. Tipů je tady spousta i ve strších vláknech.

Odesláno (upraveno)

ja byt tebou tak by som siel do seiko monster. paradne sportove hodinky. inac s tym pretacanim datumu je to komplikovane, perpetual calendar v tejto cenovej kategorii najdes len v baterkovom prevedeni a aj to relativne tazko (asi nejake seiko). ak chces viac typov tak zadaj presnejsiu velkost, sposob ako budu hodinky nosene a nejake tvoje vlastne preferencie.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Na fore aj inde som hladal, ale ten zaber je taky siroky, ze je vemi tazke sa vyznat a preto som zalozil tuto temu. Ako som pisal nehladam nic spolocenske k obleku, ale skor na bezne nosenie. Nie digitalky. Vzhladom skor jednoduchsie, aby o par rokov nevyzerali ako len vykrik mody z pred par rokov. Z funkcii staci cas a datum, nic ine nejako nevyuzijem, iba ak na okrasu. Mozno nieco na styl leteckych ci vojenskych.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...