Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER 2011

Hajek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem promoklý dorazil k Dušákovi - respekt, že i v tomto stavu (šustka, outdoor kalhoty, tenisky a mokrá hlava) mě u Dušáků vítali stejně jako v obleku od Armaniho :)

Každopádně ověřeno - nové SM Bondovky (modré černé) budou mít inhouse 8500, keramickou lunetu s liquidmetalem, křemíkový vlásek, 4 roky záruku, cena 80k.

Imho skvělé hodinky a za dobnrou cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem promoklý dorazil k Dušákovi - respekt, že i v tomto stavu (šustka, outdoor kalhoty, tenisky a mokrá hlava) mě u Dušáků vítali stejně jako v obleku od Armaniho :)

Každopádně ověřeno - nové SM Bondovky (modré černé) budou mít inhouse 8500, keramickou lunetu s liquidmetalem, křemíkový vlásek, 4 roky záruku, cena 80k.

je znama aj casova dostupnost?

Odkaz ke komentáři

Myslím že to tak nebude, proč potom stojí Aqua Terry s kalibrem 8500 přes 100tis.

Odkaz ke komentáři

v bondovkach ze bude inhouse 8500? no tak to je pecka, stejne ale doporucuju overit na omegawatches.com, je pravda, ze u dusaka mi jeden servisak rikal, ze ty novy bondovky by tu "osmapulku" mely mit, tak snad maji pravdu:-)

na omegawatches jsem to ještě neviděl, ale ty materiály byly origo od Omega (pdf), dokonce lokalizované do ČJ ;) Pár kousků co nebyly ani na Baselu.
Odkaz ke komentáři

Ruku do ohně za to nedám a nemůžu teď najít konkrétní vlákno, ale na WUS se to probíralo několikrát a psali tam, že je potvrzeno, že nové SMP mít 8500 nebudou. Budou mít 2500D.

Vzhledem k ceně, kterou uvádíš to navíc dává smysl. Pochybuju, že by v ČR Omega dala hodinky s keramickou lunetou a 8500 strojkem za 80tis.... To by znamenalo, že by se pak daly sehnat v USA za plus mínus 60tis. (po slevě) a to je podle mě nesmysl..... Tak levně Omega nikdy prodávat kaliber 8500 nebude. Naopak se snaží zdražovat a přibližovat Rolexu , 1. září bude další (již druhé tento rok) zdražování kvůli kurzu švýcarského franku.

Současné Planet Ocean stojí retail v USA 4150 dolarů.... SMP 3550...tedy rozdíl 600 dolarů. Nové Planet Ocean s kalibrem 8500 budou stát přes 6tis dolarů, zdražení o 50 % oproti současným !! Pokud bychom předpokládali, že nové SMP budou mít 8500 a liqued metal, pravděpodobně by nebyly o moc levnější než Planet Ocean, nejspíše zase jen rozdíl 600 dolarů, což dělá retail kolem 5500 dolarů a pravděpodobnou českou cenovku kolem 100 tis.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Ruku do ohně za to nedám a nemůžu teď najít konkrétní vlákno, ale na WUS se to probíralo několikrát a psali tam, že je potvrzeno, že nové SMP mít 8500 nebudou. Budou mít 2500D.

Vzhledem k ceně, kterou uvádíš to navíc dává smysl. Pochybuju, že by v ČR Omega dala hodinky s keramickou lunetou a 8500 strojkem za 80tis.... To by znamenalo, že by se pak daly sehnat v USA za plus mínus 60tis. (po slevě) a to je podle mě nesmysl..... Tak levně Omega nikdy prodávat kaliber 8500 nebude. Naopak se snaží zdražovat a přibližovat Rolexu , 1. září bude další (již druhé tento rok) zdražování kvůli kurzu švýcarského franku.

Současné Planet Ocean stojí retail v USA 4150 dolarů.... SMP 3550...tedy rozdíl 600 dolarů. Nové Planet Ocean s kalibrem 8500 budou stát přes 6tis dolarů, zdražení o 50 % oproti současným !! Pokud bychom předpokládali, že nové SMP budou mít 8500 a liqued metal, pravděpodobně by nebyly o moc levnější než Planet Ocean, nejspíše zase jen rozdíl 600 dolarů, což dělá retail kolem 5500 dolarů a pravděpodobnou českou cenovku kolem 100 tis.

Prostě jsem jako zákazník viděl materiály od Omega u AD Omega (což samo o sobě nic neznamená) a to zde prezentuji. Nikoliv spekulace z fóra. Pokud byla někde chyba v tisku, je to možné, každopádně se na ně těším a to je pro mě nejdůležitější. Až najdeš zdroj, postni to sem. Pro zajímavost nové PO chrono budou stát tuším 155k, to byla má původní volba, ale díky jejich velikosti nejsou pro mě to pravé.
Odkaz ke komentáři

...1. září bude další (již druhé tento rok) zdražování kvůli kurzu švýcarského franku...

...Pokud bychom předpokládali, že nové SMP budou mít 8500 a liqued metal, pravděpodobně by nebyly o moc levnější než Planet Ocean...

to zdrazenie ma byt u Omegy, alebo RLX?

a jeden fakt na zaver: luneta s Liquid metal bude LEN v modrych PO. Ostatne hodinky ( okrem tych s oranzovou lunetou, ta ostava z hliniku, pretoze Omega este nema peknu oranzovu keramiku, iba taku bezovu ) budu mat uplne normalnu keramicku lunetu, bez liquid metal ( bez tej zirkonovej zliatini vtlacenej do laserom vyrezanej stupnice )

Odkaz ke komentáři

to zdrazenie ma byt u Omegy, alebo RLX?

u Omegy , na nete som nasiel nove ceny od 15.8.2011 pre Holandsko, cize to bude platit asi pre celu EU. Povrava sa o dalsom navyseni cien v Sept. 2010 a zase v Jan.2012

napr.:

Speedmaster Professional 3570.50.00 - EUR 3.230,00 NEW EUR 3.300,-

Aqua Terra Chronometer 231.10.42.21.06.001 - EUR 3.910,00 NEW EUR 4.100,-

Omega PO 37,5mm Calibre 8520: EUR 3.910,- NEW EUR 4.500,-

Omega PO 42 mm Calibre 8500: EUR 4.420,- NEW EUR 4.600,-

Omega PO 45.5mm Chronograph, calibre 9300: EUR 5.870,- NEW EUR 6.100,-

Omega PO 45.5mm Chronograph, calibre 9300: EUR 5.780,- NEW EUR 6.000,- /guma/

Omega PO 45.5mm Titanium Liquidmetal? Chronograph: EUR 7.570,- NEW EUR 7.800,-

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...