Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dneska přišly a zatím naprostá spokojenost... mají bomba lumi, jsem překvapený jak krásně svítí, později jak bude víc času dodám foto... akorát nevím čím to, ale ikdyž jsem už koupil, tak mě to tady pořád táhne... a začaly se mi líbit hodinky, které jsem dříve vůbec nechtěl a neuvažoval o nich a teď mě lákají čím dál víc (potápky a pilotky) :o

Odesláno

ještě jejich fotka...post-12291-095066700 1309198744.jpg

V 27. 6. 2011 v 18:17, 'marmaz' napsal:

Tak dneska přišly a zatím naprostá spokojenost... mají bomba lumi, jsem překvapený jak krásně svítí, později jak bude víc času dodám foto... akorát nevím čím to, ale ikdyž jsem už koupil, tak mě to tady pořád táhne... a začaly se mi líbit hodinky, které jsem dříve vůbec nechtěl a neuvažoval o nich a teď mě lákají čím dál víc (potápky a pilotky) :o

Odesláno
  V 27. 6. 2011 v 18:17, 'marmaz' napsal:

akorát nevím čím to, ale ikdyž jsem už koupil, tak mě to tady pořád táhne... a začaly se mi líbit hodinky, které jsem dříve vůbec nechtěl a neuvažoval o nich a teď mě lákají čím dál víc (potápky a pilotky) :o

To je zatím vědecky nepopsaná závislost, která způsobuje trvalé vysávání bankovního konta .... Uteč dokud můžeš. :suicide_anim:

Odesláno
  V 28. 6. 2011 v 7:02, 'lukin_ova' napsal:

To je zatím vědecky nepopsaná závislost, která způsobuje trvalé vysávání bankovního konta .... Uteč dokud můžeš. :suicide_anim:

Svatá pravda,taky jsem si myslel,že mi stačí jedny hodinky.

Odesláno

Máte recht. Koupil jsem si ty Edifice na internetu a když jsem přišel do obhcodu nechat si zkrátit pásek, tak jsem si při odchodu vzal katalog Edifice a došel jsem k závěru že muset si z něj vybrat zboži za 50 000 Kč by nebyl vůbec žádný problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...