Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je půl třetí ráno a mě nenapadlo nic lepšího než to sem pověsit protože to nemohu posunout dál. Je to takovej pokus........

Zadání:

Propagační předmět (zadavatel nemá nic společného s výrobou a prodejem hodinek)

limitovaná série 500 ks

funkční neotřelý a jasně definovaný design

materiál ušlechtilá ocel

díky za názory... a jestli je to nevyhovující ..tak to smažte :cool:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Číselník: hodinové číslice se mi líbí, stejně tak minutové, jen bych hodinové indexy zkusil posunout blíž k lunetě na úroveň číslic a udělal je tlustší a tam kde jsou číslice bych indexy vynechal

Pouzdro: ty prohlubně na lunetě jsou velmi pěkné, možná trochu větší? Nešla by ta luneta trochu zúžit, což by celé hodinky opticky zvětšilo. Pouzdro bych na pravé straně ubral tak, aby ukončení korunky přímo navazovalo na lunetu a zároveň o trochu prodloužil výstupky kryjící korunku. A ještě bych pouvažoval kombinaci matových a kartáčovaných ploch samotné pouzdro versusu luneta.

Řemen: černý ano, ale prošitý kontrastní nití v barvě výplní ručiček.

Jdu spát, už jsem byl vlastně na odchodu do postele! Máš mě na svědomí, musím za tři hodiny vstávat.:(

Odesláno

NO na mě to působí takovým čistým designem a po pravdě celkem se mi to líbí, ale rozhodně bych nahradil číslice indexy a změnil ručky - tyto mi připadají jako ručky na poljotech a to mi nějak nejde k sobě sport a tyto hodinky.. Také bych ty indexy, kterými bych nahradil číslice posunul co nejvíc ke kraji a vynechal bych ostatní čárky a čísla, vznikl by tak čistý a jasný ciferník, který by dle mého názoru pěkně korespondoval s pouzdrem.

Odesláno

díky za názory, o zvětšení vnitřního průměru lunety vím, je to jenom moje lenost předělat model. Původně jsem chtěl masivní pocit, ale je asi lepší to rozšířit. Na ciferník se taky mrknu.

díky

Pro mechano: Podle mě by to měla zvládnout vertikální CNC fréza (výstup mám v NURBS plochách s možností převodu do polyg. sítí pro NC obrábění), nebo je to možné rozdělit do dvou dílů (což by usnadnilo i závěrečný "psykulesk"). Ale to až v druhé části -pokec s technologem a programátorem firmy co to bude obrábět.

Odesláno

Vypadá to fantasticky :), zkusím na to mrknou "prakticky": Co ty prohlubně, nebude se do nich chytat špína? Udělat je mělké a zkosené _/ ? Jak tam bude pravý úhel, nevim nevim ... ale asi to záleží na tom, kdo a jak často to bude nosit ...

Korunku bych trochu schoval, aby se nezarývala do zápěstí, když se člověk opře o stůl, natahovat (ruční nátah?) by se měly ok i tak, vypadá to, že je širší než pouzdro nahoře i dole ... . Výrazná myslím zůstane i tak.

Hmm ... škoda že jich nebude 501 ... :)

Odesláno
Vypadá to fantasticky :), zkusím na to mrknou "prakticky":  Co ty prohlubně, nebude se do nich chytat špína? Udělat je mělké a zkosené _/  ? Jak tam bude pravý úhel, nevim nevim ... ale asi to záleží na tom, kdo a jak často to bude nosit ...

Korunku bych trochu schoval, aby se nezarývala do zápěstí, když se člověk opře o stůl, natahovat (ruční nátah?) by se měly ok i tak, vypadá to, že je širší než pouzdro nahoře i dole ... . Výrazná myslím zůstane i tak.

Hmm ... škoda že jich nebude 501 ... :)

Beztak tam bude nějaký čínský kvarc. A když jsou tak vysoko musí být kyselé ;-)

Odesláno

nene tady je ta hercna co tam bude tepat....quartzem by si uřízli vostudu :) A sorry nerozumím té druhé větě ???

Odesláno

nene tady je ta hercna co tam bude tepat....quartzem by si uřízli vostudu :)

AAaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhh ... hciq ... nebuď kruťas, zadej tam tu sérii alespoň 520 ... :) no nic ... to s těmi hrozny to byl dobrý pokus, ale hciq nás hned zase sejmul ... ach jo ... tak alespoň pak hoď hlášku, která frma bude tyhle skvosty rozdávat jako propagační předmět, ať vím, kde se mám lísat ... :D

Odesláno

A co spodek hodinek, tim myslim vicko strojku ( nebo taky dynko jak se zde pouziva ) bude lisovaci nebo na zavit ? Mne by se libilo na zavit s dirkama jako na "lunete" a nepouzit klasicke zarezy na utahovaci klic.

Odesláno

Prosím tě hciq, co je na tom dizajnu FUNkČNI?? a jasně definovaný??? Vždyť je to šperkařská manýra, co nemá s měřením času nic společnýho - to je prosím kritika výhradně toho prohlášení. Proč jsi do toho hezky tvarovaného náramku dal skoroletecký ciferník, který se k tomu opravdu nehodí - buď dělám racionální hodinky (měřící přístroj) , nebo reklamní šperk - takže, napřed přemýšlej o funkci a pak jasně definuj tvar! :)

ty plošky nad a pod korunkou budou sloužit k umístění subciferníků, nebo loga zadavatele? Vypustil bych ty kosé náběhy (chrániče korunky) ruší, a to velmi - jsou jakoby z jiných hodinek, stejně jako ciferník. To bych raději zmenšil a zjemnil korunku - není to časoměrný nástroj pro ostrý chlápky, co pracujou v rukavicích - dej tomu jednotnýho ducha.

Nebo nech ciferník a tu velkou korunku s chrániči a udělej nějaký racionálnější agresivní tvar pouzdra, bez té velké fashion lunety ála diesel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...