tyfo Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Tak je to tu zase, dnes jsem vypustil do sveta moje Seiko Atlas, no a potrebuji vyplnit vznikle vakum. Mam jednoho, mozna dva kandidaty : Seiko SNZJ55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejsem si jeste jist barvou ale libi se mi. Jako druhy kandidat je Steinhart Triton Problem je v tom ze jako pracovni hodinky si predstavuji neco za par tisic a tak ty Tritony (prestoze se mi libi vic) jsou asi mimo misu. Hledal jsem koukal a nic jineho se mi nepodarilo najit. Protoze jste mi paradne poradily s Victorinoxama o kterych jsem nemel tuseni ze existuji prosim o radu zda neni nejaka alternativa k tem Seiko Atlas. Dekuji vsem za navrhy.
quest987 Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Myslim si , že ty Steinharty co jsou ted v prodejni sekci jsou za velmi zajimavou cenu
tyfo Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2011 To je pravda, jenze kuze je mi na nic kaucuk je kratkej navic ten model neni uplne ono. Pokud pripoctu cenu tahu (taky v prodejnim vlaknu, zase kratkej) tak je to uz moc na pracovni hodinky. Ne ze by jsem to nedal, ale zda se mi ze by jsem se o ne moc bal protoze by se cena vysplhala skoro k 7 litrum. Potrrebuji spise neco na hrubou praci jako byly ty Atlasy to znamena v cene do tech 3-5 Litru max. Skoda ze ma kolega tak malou ruku a zda se mi ta luneta dost osoupana, to moje Atlasy po dvou letech krome temer neviditelneho skrabance na hardlexu byly jak novy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se