Venceremos1 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Mám problém s Vostok Europe. Hodinky som kúpil tu na Chronomag-u od miestneho chronomagora ako som ja... a ku hodinkám nemám doklad. Problém sa objavil asi pred dvoma mesiacmi a aj keď sa nejak rapídne nezhoršuje, iste to bude pokračovať a už teraz je to negustiózne a hľadám možnosti, či sa to dá nejako napraviť :-( Jedná sa o model Gaz-14 Limousine OS22/5611131 Strojček ?MIYOTA? OS22: Quartzov strojčekChronograf: 1/20 ? sekundová ručička ? plný obeh za sekundu s intervalom 1/20 sFunkcia spätného odpočtuMeranie času do 59 minút a 59 sekúndBatéria - SR927W, 1 ksProblémom je rozpadajúci sa biely popis na ciferníku. Na fotke to je vidieť. Fotil som to teraz vecer kedy neni dobre svetlo, takže pod lampou, ale snáď je to vidieť. Spodná časť, sekundovky... ich zostatky smutne zasvinili celé hodinky a je mi z toho smutne.
pato31681 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Je to na reklamaciu, ale pokial nemas doklad, tak ti asi ostava len objednat novy cifernik a dat ho vymenit
Venceremos1 Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 A viete mi niekto poradiť, kde sa to robí? Viem, že v ZA je predajna niekde pri Mariánskom námestí, kde majú Vostok Europe. Len, neviem, či neni lacnejšie to objednať nejako cez net a dať si to len vymeniť, lebo pri cene 170 eur novych by som nerád platil 50 eur len za opravu... Mám ešte jedny, automaty, a s tými som dosť spokojný (na lepšie a drahšie som sa ešte nepodujal) a tak by som aj tieto rád zachoval u života.
Roman-ZA Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 (upraveno) A viete mi niekto poradiť, kde sa to robí? Viem, že v ZA je predajna niekde pri Mariánskom námestí, kde majú Vostok Europe. Len, neviem, či neni lacnejšie to objednať nejako cez net a dať si to len vymeniť, lebo pri cene 170 eur novych by som nerád platil 50 eur len za opravu... Mám ešte jedny, automaty, a s tými som dosť spokojný (na lepšie a drahšie som sa ešte nepodujal) a tak by som aj tieto rád zachoval u života. Ak chces mat zaruku na opravu, tak to oprav jedine cez predajcu. Dalsia vec je ta, ci ti to vezmu, kedze hodinky si u nich nekupoval. V neposlednej rade, by som borbardoval toho predavajuceho, aby ti poslal papiere od hodiniek. Nic v zlom, ale kupovat hodinky bez papierov, ja ti nevim Karle P.S. pani v predajni je velmi slusna a ochotna. Upraveno 4. července 2011 uživatelem Roman-ZA
pato31681 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Skus kontaktovat nasho dovozcu, kontakt najdes na ruskychronograf.sk, aj ked si hodinky nekupoval u nich tak podla mna ako klasicky servis to urobia. Na zarucnu opravu budes mat narok len s papiermi.
Venceremos1 Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 jasne, skusim to asi aj bez papierov na klasicku opravu. Predajcu skusim kontaktovat, myslim to bol foxik28.
foxik28 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Poslal jsem sz i ja jsem kupoval hodinky zde na fóru a byly bez dokladu.najdu inzerát a zeptám se původního majitele
Venceremos1 Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Hľadajú sa tieto doklady od hodiniek :-(((( http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25538-vostok-europe/page__p__366799__hl__%2Bvostok+%2Bgaz-14+%2Blimousine__fromsearch__1&do=findComment&comment=366799
vraby Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Rád bych pomohl,jak už jsem ti psal v SZ.Kdo je bral první už si nepamatuji.Záruka je do 10/2011 tak snad se ti to podaří sehnat.
Venceremos1 Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Rád bych pomohl,jak už jsem ti psal v SZ.Kdo je bral první už si nepamatuji.Záruka je do 10/2011 tak snad se ti to podaří sehnat. Dúfam že sa nájde ten, kto ich predal... že mi tie doklady dá... keď si to tak vezmeme, je to fakt pod psa, načo niekomu mohli byť? Necvhápem.... keď stejne musí sedie´t výrobné číslo s hodinkami a s dokladmi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se