Mirek Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Včera jsme s se s kolegou po diskuzi o ženskejch, autech, chlastu atd. dostali na věčný téma hodinek, konkrétně jsme se dohadovali o tom, co je na nošení nejpohodlnější a pokud jde o řemeny, tak jak o ně pečovat. Kolega má na kůži jen jedny oblekovky, jinak ji moc nesnese, já kvůli sportu upřednostňuju hlavně kaučuk, teď se mi ale sešlo vícero hodinek na kůži, takže řeším tohle dilema, zda o řemeny nějak pečovat, či nikoliv. Jaký na to máte názor a co konkrétně používáte za přípravky?
wolfesh Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Včera jsme s se s kolegou po diskuzi o ženskejch, autech, chlastu atd. dostali na věčný téma hodinek, konkrétně jsme se dohadovali o tom, co je na nošení nejpohodlnější a pokud jde o řemeny, tak jak o ně pečovat. Kolega má na kůži jen jedny oblekovky, jinak ji moc nesnese, já kvůli sportu upřednostňuju hlavně kaučuk, teď se mi ale sešlo vícero hodinek na kůži, takže řeším tohle dilema, zda o řemeny nějak pečovat, či nikoliv. Jaký na to máte názor a co konkrétně používáte za přípravky? Něco už tu je, třeba zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28503-udrzba-remenu/
Mirek Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Díky za odkaz, já od rána hledám a nic jsem nenašel, asi to neumím ...v odkazu je toho dost, takže tohle vlákno zamknu.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.