Street Glide Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 ....ale já myslím,že ten "bujóón" by za ně někde naservírovali,tak to není zase až tak neužitečný dárek :-) D.
NIGHTinGALE Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 A nezneklidňuje tě, že ti sedí na ruce zatím nejlépe že všech hodinek, co máš?
sibirnaya Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 A nezneklidňuje tě, že ti sedí na ruce zatím nejlépe že všech hodinek, co máš? nestras. to by byla kurevsky draha cesta k poznani
NIGHTinGALE Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Hehe, to by byla fakt p...l, kdybys po utracených dvou mega za hodinky přišel na to, že ti nejlépe sednou Brajtle vod čongů Ale pokud budu na fotce hodnotit jen proporce hodinek, tak mi přijdou, že ti sedí fakt super. Možná by to byla cesta...Odpovídají rozměrově B for B? Pokud jo, tak ty jsi ještě neměl, ne?
sibirnaya Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 vodni test dve hodiny a stale bezi...
Baker Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 To je nuda, ja jsem se tesil, ze je zase rozriznes napul jako ty "dantony".
Chorche Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 vodni test dve hodiny a stale bezi... To se přece u Breitlingenu dalo očekávat
sibirnaya Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 vymyslim neco lepsiho, mam tu jeste jednoho adepta na popravu - suby s clear dial, nebo jak tomu rikaj ale to, ze do nich nenatece, me udivilo, protoze sroubovaci korunku nemaj a to provedeni je hodne lagric..
Baker Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Tak to pak poradne nafot, dame to do kalendare na prvni duben
long Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Breitllingen prostě překvapil.Popravdě jsme jim v té skleničce dávat tak 2 minuty a potom šlus. Testem prošli a jak říká Michal sluší ti. NECH si je jistě hodně lidí překvapíš .
robo Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Idem v auguste do Turecka, tak povedz, aký model ešte chceš, zájdem Ti ich kúpiť Neboj sa cenu zjednáme, tak na 20 USD. Good price for you my friend
relativ Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 To hmm, akože, hmm, nie sú originály ???
PigyCZ Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 No, koukám jako blázen, je sobota večer, nudím se po práci, říkám si kam ještě kouknu.....chronomag . . .tam jsem nebyl už hodně dlouho . . . po léčení ze chrono-závislisti. Nestčím valit bulvy, Foto fake a diskuse kolem neuvěřitekného fake. Ještě před . . .asi rokem . . . , nebo dvěma by se konala veřejná poprava, hrozba banem, strašlivé zostuzení, možná až deportace do gulagu za tuto diskusi. Přiznávám, obdržel jsem taky jeden kousek " of Bentley" a obdarující známí měl taovou radost , že mi může dáti takový skvost, že jsem rozpačitě nebyl schopen reagovat . . jo ještě dodal, prý abych se odprostil od tech hroznejch Primek.. A nejhuř mi bylo, když jsem šek k těm známím na návštěvu a než jsem zazvonil na zvonek, tak jsem si musel nandat ty fake na ruku. Jinak pro info, baba nad náma nás vytopila a ty bentleye to přežily . . . jen řemen z nerezu trochu orez . . .takže voda jim nevadí Ale překvapilo mě slíčko s antireflexem . . vydrželo šmejknutí o fasádu při návratu domů v podroušeném stavu.
robo Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 No beriem to ako recesiu, ale vidím, že veľa z nás ten nejaký malý Fake doma majú, veď nejak začať treba
Street Glide Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 .....já bych je otestoval následovně: .......pověsil bych je ve sklepě a provrtal je 44 Magnum,......to by mohlo být zajímavé dílko,........jednou jsem takhle popravil železný budík,který mne nechal zaspat :-)))))))))))))) David
224477 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 tiez ma napada poprava strelbou ale to uz to bolo... nema ich niekto moznost roztopit autogenom?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se