Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Přesně tak jak Odklízeč píše. Je to sice zdlouhavé ale naštěstí to člověk dělá jednou za několik měsíců.

No, vlastne presne za dva, ze jo :)

A co prosinec - leden a cervenec - srpen? ;)

Hehe, jo , tam jsem se seknul :)

• po měsíci...
  • Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak sa už aj ja môžem hlásiť medzi postihnutých touto krásnou ale zároveň aj drahou chorobou. Priebeh nemoci bol aj u mňa podobný: potreba nových hodiniek-internet-objavenie tohoto fóra a bol som stratený. Tak som si objednal na poljot24.de Aviatory tohoto kalibru. V stredu 12.4. boli odoslané, už sa neviem dočkať. Nákup prebehol bez problémov, akurát som o ošiali zabudol že ide Veľká noc takže budem musieť čakať až do utorka :-((

Odesláno

To peter34: Vítej v klubu. Poljoty jsou krásné hodinky. Když si vybereš pěkný kousek a budeš se o něj starat určitě ti vydrží desítky let.

Odesláno

To safi: Vďaka za privítanie.

Tak už sú doma. Dnes ráno zazvonil mobil a DPD mi ich doručilo. Balenie je klasické, hodinky v semišovom vrecku a samozrejme aj ruské sušienky :-)). Od objednania po doručenie uplynul týždeň, z ktorého však boli štyri dni voľné, takže spokojnosť.Natiahol som ich, nastavil podľa Presnycas.cz a uvidím čo ukážu zajtra. Je mi jasné že také presné ako quartzové Timexy čo som používal doteraz nebudú, ale na kúzlo mechanických hodín nemajú.

Odesláno

Tak som vyskúšal rezervu chodu: na jedno natiahnutie je to 47 hodín.Škoda že to nie je o pár hodín viac, mohol by som ich naťahovať každé dva dni. Odchýlka sa ustálila na stabilné +3sekundy.Jediné čo mi trochu vadí je to, že malá ručička neukazuje presne celé hodiny, napr. na dvanástke je až v čase 12:05.

Odesláno

Problém je v tom, že najbližšie hodinárstvo kde mi zaručia aj vodotesnosť je asi 60 km odo mňa. Dáko ma tá ručička netrápi, keď budem mať cestu okolo toho hodinárstva a nebudú za to chcieť nehoráznu sumu, tak si to dám urobiť.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jako nový člen zdravím všechy a prosím o radu. Uvažuji o koupi zde diskutovaného modelu Poljot Aviator cal. 2614. Bohužel na stránkách, které jsem navšívil (poljot24.de, tophodinky.cz) je tento model nabízen v provedení, kdy místo nápisu Poljot (v horní polovině ciferníku) je nápis Aviator (který je na fotkách v tomto vláknu ve spodní polovině ciferníku). Nevíte někdo o zdroji, kde je možné koupit provedení s nápisem Poljot?

Odesláno

Dostal som info z www.russtime.com. Daju sa kupit za cca 2670,-Kc. Nemaju ich na sklade, ale nie je problem ich zohnat. Plus nejake to postovne z Polska.

Firme Albatros PHU (www.russtime.com) mozes doverovat. Solidny predajca aj kontakt.

Odesláno

Jo dik. Z www.poljot24.de uz mi taky odpovedeli.

70+10EUR - 2250kč. Kupodivu za mene.

Jestli se zadaří tak se pochlubim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...