Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já mám díky Bandimu (Pavle ještě jednou :notworthy: ) tyhle Casio GIEZ GS-1100-1AER G-Shock , které splňují tvé požadavky. Nosím je teď pořád, jen na nich střídám gumu a tah.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Paráda pánové, to je přesně to, co jsem potřeboval - vytáhnout na světlo Pathfindery a Gshocky. Protože jsem se zasekl ve svém kruhu Oceanus a Junghans a opravdu jsem zapomenul na to, kde je letní kvalita do písku. Zatím vedou o chlup ty Sectovy.

Edit: teď jsem s uvědomil, že mě posledně štvalo, že už nemám žádné s kompasem (bod pro PathF), co jsem prodal Ttouch a Hamilton.

Ach jo, to jsou zase panorámata... teda vlastně dilemata..;)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Já bych doporučil tyhle Casio G-Shock GW 2000BD-1A

http://www.hodinky.inshop.cz/casio/radiem-rizene/casio-gw-2000bd-1a.html

Moc hezké, viděl jsem na živo a líbily by se mi moc.

Pěkné, díky.

Taky jsem něco našel (a snad jsem se do těchto vod ani neměl dívat...)

Předminulé 2 roky jsem měl "oranžové období" teď dva roky červené, co přijde potom?

(nejsem žádnej metrouš, ale když to "náhodou" ladí, je to mnohem lepší pocit)

z těch níže "vítězí?" ty první Oceanus v titanu, hned bych je dal na kůži

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gougy, Tvé požadavky bude určitě splňovat některý model Casio (těch 20 atm asi jen G-čka, ale i těch je spousta a parádních).

TADY jsem postoval odkaz na katalog Casia pro rok 2011 a TADY máš něco z roku 2010. Čekni to a uvidíš sám. Pozornosti doporučuji modely 2500/3000/3500.

Já osobně na solar a radio prdím , ale každej dle svého, že?! :)

Odesláno

Gougy: ty kombinované jsou parádní všechny ale nejsou moc přeplácané? Na mne už moc rafiček i ciferníčků.

Z těch čtyřech bych Citizeny vyloučil, předposlední nejspíše také, zůstaly ty poslední Oceany, jestli už nejsou moc velké ale to je asi optický klam.

S těmimami digitálkimami jsem přišel na zajímavou věc. Víc počítám zpaměti... Už se mi probudily dvě mozkové buňky. To už jich mám celkem...tři!

Odesláno

Gougy, Tvé požadavky bude určitě splňovat některý model Casio (těch 20 atm asi jen G-čka, ale i těch je spousta a parádních).

TADY jsem postoval odkaz na katalog Casia pro rok 2011 a TADY máš něco z roku 2010. Čekni to a uvidíš sám. Pozornosti doporučuji modely 2500/3000/3500.

Já osobně na solar a radio prdím , ale každej dle svého, že?! :)

Paráda, díky, večer budu študovat :)

Jinak rádio je pro synchronizaci ostatních a solar - holt jsem namlsanej z Pulsar Solar 4000 - to jsou hodinky snů, levné, odolné, absolutně bez údržby, prostě dříč, co třeba rok čeká na poličce a pak je připravenej na všechno..;)

fotka strašná, ale teď nemám jinou

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...