JiříR Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Už dlouho jsem sháněl pro svoji přítelkyni hodinky, které by nosila. Bohužel jsem měl těžký úkol, protože požadavek na hodinky byl docela náročný a to, aby byly malé (což znamená max. 34 mm). Jelikož jsem si dal limit do cca 10.000,- Kč, hodinky nikdy dříve nenosila, proto ne dražší, tak jsem se vzdal rovnou automatů. Hodinky Seiko už jsem měl v hledáčku dlouho, ale české ceny mě dost odrazovaly, proto jsem neváhal, když je na ebay.co.uk jeden velký britský shop prodával za 220 liber. Hned jsem je koupil. Hodinky přišly asi za 4 dny a jelikož je to z Británie, tak v rámci EU nemusely být procleny. Tedy finální cena i s dopravou byla cca 6.500,- Kč, což není špatné na to, že v ČR je doporučená cena 17.000,- Kč. Když člověk hledá, dají se koupit za cca 11.000,- Kč i v českých e-shopech. Od hodinek jsem zázraky nečekal, i když jsem věděl, že mě Seiko nezklame. Když jsem je rozbalil, opravdu mě nadchlo zpracování. Mile překvapený jsem byl i z tahu, který není plechový, ale z plných dílků. Z-spona je také z masiního kusu a ne plechová, jak je tomu u jiných modelů. Ciferník (mother of pearl) vypadá opravdu pěkně a i minimalistická lumi svítí celkem pěkně, i když vedle Seiko Sumo je vidět menší rozdíl. Pokud někdo hledá podobné hodinky pro manželku, mohu je vřele doporučit. A nějaká data: Size: 30 x 9 mm Stainless Steel Case 10bar Water Resistant Sapphire Crystal Glass Three Fold Clasp with Push Button Release Stainless Steel Band Screw Case Back Mother of Pearl Dial 10 diamonds Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2011 uživatelem JiříR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Jo a kdyby někdo věděl, kde by se dala koupit origo kůže, tak mi napište. Přikládám obrázek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2011 uživatelem JiříR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 dik za fotky, velmi pekne. ja mam na radare model s diamantami na lunete. Velatura ma pekne puzdro, dobre si vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Entuferus Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 velmi pekne, robia saj v inych velkostiach (vacsie) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 velmi pekne, robia saj v inych velkostiach (vacsie) ? Koukni na chronography, je to stejná řada a hodně podobný design. Velikost je cca 35 - 40 mm asi bez korunky a s korunkou. Ale to si ještě pořádně zjisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Kamaráde, díky za inspiraci! Něco podobného už dlouho hledám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 10. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Kamaráde, díky za inspiraci! Něco podobného už dlouho hledám... Není zač, jen hledejte ve světě, protože ceny Seiko v ČR jsou opravdu vražedné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Entuferus Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Jo a kdyby někdo věděl, kde by se dala koupit origo kůže, tak mi napište. Skus napisat Higuchimu (http://www.higuchi-inc.com/index-e.html), prip. v cechach na altro.cz, obaja mi vedeli zohnat originalny tah na seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 (upraveno) Už je mám taky, ha ha! Řešil někdo ten kožený origo řemen? Líbí se mi... Podělil bych se o náklady na dopravu. Upraveno 20. července 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Už je mám taky, ha ha! Řešil někdo ten kožený origo řemen? Líbí se mi... Podělil bych se o náklady na dopravu. A jak se líbí? Ještě jsem ho neřešil, nemám nějak moc času. Možná napíšu někam příští týden, ale pokud se toho chceš ujmout, tak mám taky o jeden zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se